x close

Viorica Dăncilă spune ce se va întâmpla dacă moţiunea nu va trece: „Vom veni cu câteva măsuri suplimentare pentru populaţie”

de S.T.    |    07 Oct 2019   •   18:31
Viorica Dăncilă spune ce se va întâmpla dacă moţiunea nu va trece: „Vom veni cu câteva măsuri suplimentare pentru populaţie” 534 Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă, liderul PSD, a anunţat luni că în cazul în care moţiunea de cenzură nu va trece, se va prezenta în Parlament, săptămâna viitoare, cu remanierea şi cu program de guvernare adaptat.

„Dacă moţiunea nu va trece, săptămâna viitoare venim cu remanierea şi atunci adaptăm şi programul de guvernare. Anumite lucruri sunt deja depăşite. Vom scoate ceea ce s-a realizat, ceea ce din punct de vedere al timpului nu ne mai permite să le realizăm până la sfârşitul anului şi vom merge anul viitor. Vom lua fiecare măsură din programul de guvernare care ne-a rămas şi bineînţeles că trebuie să adaptăm la ceea ce aşteaptă populaţia de la noi şi vom veni şi cu câteva măsuri suplimentare pentru populaţie”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la Senat.

Potrivit premierului, moţiunea de cenzură „nu va trece”.

Citiți și:

Viorica Dăncilă: „Sunt sigură că moțiunea de cenzură nu va trece”

Citeşte mai multe despre:

premier viorica dancila motiune cenzura
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati