Antena 3 CNN Politică Viorica Dăncilă: "Voi lupta pentru a arăta tuturor celor ce astăzi nu mai cred în instituția Președintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis"

Viorica Dăncilă: "Voi lupta pentru a arăta tuturor celor ce astăzi nu mai cred în instituția Președintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis"

Viorica Dăncilă: "Voi lupta pentru a arăta tuturor celor ce astăzi nu mai cred în instituția Președintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis"
12 Oct 2019   •   18:32

Viorica Dăncilă, candidatul din partea PSD la alegerile prezidenţiale, le-a promis românilor un viitor mai bun, în care oamenii sunt mai uniţi, în care există speranţă şi încredere. Dăncilă a mai spus că românii nu mai cred în instituţia Preşedintelui "din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis". 

"Am o credință nestrămutată în șansa și în puterea Partidului Social Democrat de a da românilor un viitor mai bun. Iar viitorul nu e departe, e clipa care urmează și e ziua de mâine a fiecăruia.

Vă chem alături de mine în lupta pentru o zi de mâine în care suntem mai uniți, mai demni și mai siguri de binele nostru și al familiilor, o zi de mâine în care ne temem mai puțin, în care avem mai multă speranță și încredere în noi și ai noștri!

Voi lupta pentru a arăta tuturor că această încredere se câștigă odată cu încrederea în noul Președinte al României! Voi lupta pentru a arăta tuturor celor ce astăzi nu mai cred în instituția Președintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis că noi, Partidul Social Democrat, putem da țării un PREȘEDINTE AL OAMENILOR!", a scris Dăncilă pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: viorica dancila Klaus Iohannis
Parteneri
S-a aflat cauza morții Raisei! Copila a fost ucisă cu cruzime
x close