Antena 3 CNN Politică Virgil Popescu și-a anunțat candidatura pentru Primăria Drobeta Turnu Severin: "Vin să câștig și rămân aici, acasă"

Virgil Popescu și-a anunțat candidatura pentru Primăria Drobeta Turnu Severin: "Vin să câștig și rămân aici, acasă"

Virgil Popescu și-a anunțat candidatura pentru Primăria Drobeta Turnu Severin, la alegerile locale 2024: “Nu voi lăsa Severinul pentru Parlamentul European. Le-am spus-o și colegilor de la București. “

Virgil Popescu și-a anunțat candidatura pentru Primăria Drobeta Turnu Severin: "Vin să câștig și rămân aici, acasă"
Sursa foto: Facebook/ Virgil Popescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2024   •   18:15

Liberalii nu vor să mai riște nimic la Severin. După opt ani de mandat ai social-democratului Marius Screciu, PNL iese la luptă la nivel local cu un fost ministru în mai multe guverne. Virgil Popescu și-a anunțat candidatura pentru Primăria Drobeta Turnu Severin.

“Vin să câștig primăria și rămân aici, acasă. Vreau să fiu clar asta pentru toată lumea. Deci Marius (screciu – n.n) vin să câștig”, a spus liberalul.

În prezenţa a câteva sute de liberali, severineanul Virgil Popescu a anunțat că intră în cursa pentru câștigarea primăriei Drobeta Turnu Severin, condusă de opt ani de social-democratul Marius Screciu. Este o zi specială, chiar dacă este 13. Mie îmi poartă noroc. De aceea, am ales să fac acest anunţ: că mă întorc acasă, iar dacă severinenii îmi vor da votul de încredere voi aduce energia schimbării”, a spus Virgil Popescu de pe scena unde i-a avut alături și pe Dumitru Mărculescu, candidatul liberal la CJ Mehedinți și Constantin Trușcă, primarul Șimianului, cea mai mare comună din județ, sigur de un nou mandat după scrutinul din 9 iunie. DE altfel, Trușcă este foarte râvnit chiar de severineni care și l-ar dori drept primar, după ce acesta a reușit să dezvolte comuna pe care o conduce deja de 12 ani. 

“Astăzi, aici, îmi anunț candidatura la primăria Drobeta Turnu Severin și vin să câștig primăria și rămân aici, acasă. Dacă severinenii îmi dau șansa și încrederea să le fiu primar, voi renunța la postul de europarlamentar. Vreau să fiu clar asta pentru toată lumea. Deci Marius (screciu – n.n) vin să câștig”, a declarat Virgil Popescu. 

La rândul său, Constantin Trușcă, care a refuzat propunerea de a candida pentru primăria Drobeta, și-a declarat întregul sprijin pentru Virgil Popescu. 

“Am avut o colaborare foarte bună cu Virgil Popescu pentru proiectele mari care au transformat comuna Șimian, derulăm acum proiecte de peste 80 de milioane de euro pentru comună, trecem într-o nouă etapă de dezvoltare și asta i se datorează și lui. De altfel, toți primarii liberali din județ au avut ușa deschisă, dacă au vrut și au avut nevoie de sprijin.

Nu a fost nimeni favorizat, toți au beneficiat de sprijin. Mă bucur că și-a asumat această candidatură are curajul să iasă la luptă cu primarul în funcție, personal îl voi susține necondiționat sunt convins că un om care a condus patru ministere un om care a gestionat o criză economică într-o perioadă dificilă pentru România. Pe 9 iunie, vom sărbători victoria lui Virgil Popescu la primăria”, a spus pe scenă edilul liberal de la Șimian.

După ce în 2020, PNL a pierdut primăria la câteva sute de voturi, pare că de data acesta merge la sigur cu acest tandem de forță – Popescu-Trușcă. “Costel este bun la adminstrația locală, eu la cea centrală, facem o echipă extraordinară”, a punctat și fostul ministru. 

După cum indică și sondajele, nemulțumirea locală a atins cote de avarie și Popescu mizează pe orice sprijin pentru a-l trimite acasă pe actualul edil. Recent, deputatul AUR, Cornel Folescu, considerat un apropiat al lui Screciu din perioada când i-a fost viceprimar, s-a alăturat echipei PNL Mehedinţi, alături de alți doi consilieri municipali, iar în februarie, nu mai puțin de 15 organizaţii AUR din Mehedinţi au trecut la PNL Mehedinți, condus de Virgil Popescu.

Material susținut de PNL

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close