Antena 3 CNN Politică Anunţul făcut de ministrul Economiei, aflat în izolare. Virgil Popescu, despre lockdown şi alegeri

Anunţul făcut de ministrul Economiei, aflat în izolare. Virgil Popescu, despre lockdown şi alegeri

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, testat pozitiv cu COVID-19, dă asigurări din izolare că guvernul nu va impune lockdown după alegerile parlamentare din 6 decembrie, aşa cum se aude.

Anunţul făcut de ministrul Economiei, aflat în izolare. Virgil Popescu, despre lockdown şi alegeri
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    10 Noi 2020   •   13:45

"Este foarte important să avem grijă de sănătatea noastră și a celor dragi. Măsurile care au fost luate sunt gândite pentru a încetini semnificativ extinderea epidemiei, pentru a ne permite să avem sărbători liniștite și să evităm lockdownul.

Virgil Popescu: Guvernul nu intenționează să impună un lockdown nici înainte de alegeri și nici după

Fiecare dintre noi are o responsabilitate în această luptă comună. Trebuie să fim o echipă, să ne protejăm, pentru a le permite medicilor să se ocupe de cei care au forme grave de boală, dar și de oamenii care au alte boli și ajung la spital. 

Mai mult decât atât, trebuie să respectăm cu toții măsurile pentru a reveni cât mai repede la o viață cât mai apropiată de normalitate.

Guvernul nu intenționează să impună un lockdown nici înainte de alegeri și nici după, nici în 2020 și nici în 2021.

Ministrul Economiei, testat pozitiv pe 2 noiembrie

Nu uitați: Doar împreună vom reuși să trecem și peste această încercare!", a scris ministrul Economiei, Virgil Popescu, marţi, pe pagina de Facebook.

Pe 2 noiembrie, ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost testat pozitiv cu COVID-19. Anunțul a fost făcut de el, pe o rețea de socializare.

×
Subiecte în articol: Virgil Popescu lockdown
Parteneri
Data la care vin pensiile în mai. Anunţul Poştei Române
x close