Vlad Voiculescu acuză un blat: Dacă guvernul cade, este pentru că s-au înțeles PNL şi PSD

de M.Z.    |    05 Feb 2020   •   15:08
Vlad Voiculescu acuză un blat: Dacă guvernul cade, este pentru că s-au înțeles PNL şi PSD

Candidatul PLUS la Primăria Capitalei, Vlad Voiculescu, este de părere că, dacă guvernul Orban cade astăzi, ar fi dovada unei înţelegeri între PNL, PSD şi UDMR pentru menţinerea sistemului de alegeri locale într-un singur tur de scrutin.

"Oare avem din nou un guvern care vrea să cadă și nu să guverneze?

Oare după ziua de azi vom constata din nou că baronii locali au făcut o înțelegere împotriva oamenilor?

Oare PNL, PSD, UDMR s-au înțeles și au făcut așa încât să fie bine pentru ei încă vreo 4 ani?

Cel mai important: oare nu cumva totul se întâmplă pentru ca puterea cea mai importantă în aceste partide - cea a baronilor locali (roșii, galbeni sau UDMR) - să nu fie pusă în primejdie de alegeri pentru primari în două tururi? Unele lucruri sunt clare ca lumina zilei.

Dacă guvernul cade, este pentru că s-au înțeles.

Dacă guvernul cade, este pentru că oamenii cu putere din aceste partide vor să își păstreze feudele pe care încă le mai au, sau speră să își facă unele noi.

=> Dacă guvernul cade, vom avea o ultimă dovadă că pentru toată politica veche, oamenii, alegătorii sunt pur și simplu cantitate marginală. Și că ceea ce contează mereu este doar interesul personal și de partid al baronilor multicolori care îngroapă încă odată șansa României la modernizare", a scris Vlad Voiculescu, miercuri, pe pagina de Facebook.
 

ExitPOLL
Parteneri
x close