Antena 3 Politică Vlad Voiculescu: Diferențe de sute de morți la Spitalul Colentina! Acuzații grave din partea ministrului demis

Vlad Voiculescu: Diferențe de sute de morți la Spitalul Colentina! Acuzații grave din partea ministrului demis

de Laura Dinu    |    19 Apr 2021   •   13:54
Vlad Voiculescu: Diferențe de sute de morți la Spitalul Colentina! Acuzații grave din partea ministrului demis
Sursa foto: Agerpres

Vlad Voiculescu susține că, la Spitalul Colentina, sunt diferențe de sute de morți între numărul raportat și numărul real. De asemenea, acesta susține că mai sunt spitale unde există astfel de probleme.

Vlad Voiculescu: La Spitalul Colentina, vedem că diferența este de sute, de sute de persoane. Raportarea din platforma în care raportează doar spitalele este semnificativ mai mare decât numărul din platformă unde ar trebuie raporteze atât spitalele cât și DPS-urile prin medicii de familie, prin DSP-uri. 

Prezentator: Deci spitalul raporta în platforma dumneavoastră cu sutele? Câte sute mai mult decât în partea cealaltă?

Vlad Voiculescu: Peste 500!

Prezentator: Și cum se explică faptul că în partea cealaltă același spital se vedea cu mai puține?

Vlad Voiculescu: Două lucruri, două probleme! Unu, metodologia, doi, aplicarea metodologiei. Am aflat de această problemă cu câteva zile înainte, nu era singura problemă de pe masă!

Prezentator: Mai puteți numi unul pe negativ?

Vlad Voiculescu: Rol 2, acea unitate militară din curtea Institutului Ana Aslan. Acolo există, de asemenea, o diferență!

Prezentator: În momentul în care ați văzut datele acestea, care a fost decizia dumneavoastră ca ministru? Să informați superiorii respectivi sau să lucrați doar în cadrul ministerului până când vă lămuriți?

Vlad Voiculescu: Singura decizie rezonabilă într-o astfel de chestiune care este sensibilă și importantă, ca să nu zic gravă, singura decizie este să faci ceea ce trebuie să faci ca să înțelegi dimensiunea problemei, după care e normal că lucrurile astea ar fi trebuit să ajungă la premier, la președinte și așa mai departe. 

Sursă: Europa FM

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu decese

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close