Antena 3 Politică Vlad Voiculescu: ”Cu cât mai multă educație medicală ai, cu atât trebuie să fii mai responsabil de ceea ce spui!”

Vlad Voiculescu: ”Cu cât mai multă educație medicală ai, cu atât trebuie să fii mai responsabil de ceea ce spui!”

de Laura Dinu    |    01 Apr 2021   •   13:21
Vlad Voiculescu: ”Cu cât mai multă educație medicală ai, cu atât trebuie să fii mai responsabil de ceea ce spui!”
Sursa foto: Hepta

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că secțiile ATI sunt pline, motiv pentru care pacienții sunt consultați în ambulanțe.

”Secțiile ATI sunt pline, sunt oameni care sunt consultați în ambulanță, pentru că nu este loc în spital.

Situația este critică, protestele sunt în regulă, în principiu, dar nu fără purtarea măștii, nu cu punerea în pericol a celorlalți, și cu toții suntem de acord cu sloganul ”jos pandemia”, numai că singura posibilitate de a ajunge acolo este vaccinarea și protejarea. Protejarea inclusiv a oamenilor care ies la proteste, a rudelor, a apropiaților. E vorba de sănătatea fiecăruia dintre ei și sunt sigur că ideea asta că nu ar exista virusului, eu nu înțeleg exact.”, a declarat Vlad Voiculescu

”Mi se pare că fiecare dintre noi trebuie să fim responsabili. Mi se pare că nivelul de cunoștințe pe care îl ai ar trebui să te facă și mai responsabil. E o vorbă care spune că îți pasă mai mult de ceilalți cu cât mai multă educație ai. Cu cât mai multă educație medicală ai, cu atât ar trebui să fii mai responsabil de ceea ce spui și de impactul pe care vorbele tale ar trebui să îl aibă asupra altora”, a adăugat ministrul Sănătății. 

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close