Antena 3 CNN Politică Vlădescu despre posibila sa remaniere: Cred că acum asta este o glumă (VIDEO)

Vlădescu despre posibila sa remaniere: Cred că acum asta este o glumă (VIDEO)

Vlădescu despre posibila sa remaniere: Cred că acum asta este o glumă (VIDEO)
Sursa foto: Sebastian Vlãdescu
05 Mai 2010   •   16:50

Ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu a tratat drept o glumă întrebarea dacă la Palatul Cotroceni s-ar fi discutat despre posibila sa remaniere, sugerând că problemele la zi ar fi cu totul altele.
"Cred că acum asta este o glumă", a spus Vlădescu, întrebat dacă la întâlnirea de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu s-ar fi discutat şi despre posibila sa remaniere.

Preşedintele Traian Băsescu a discutat miercuri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Emil Boc şi membri ai Guvernului despre negocierile cu Fondul Monetar Internaţional.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, într-un interviu publicat marţi de ziarul "Adevărul", că, dacă Guvernul nu va lua măsurile necesare în sistemul bugetar, "se pot lua deciziile referitoare la remaniere", el precizând că "linia se va trage undeva la toamnă". Ulterior, ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a declarat pentru "Gândul" că în acest moment se face o evaluare a activităţii şi în funcţie de ce concluzii se vor trage după întâlnirea cu FMI se va vedea unde nu se poate face reformă şi performanţă.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a afirmat miercuri că nu exclude posibilitatea unei remanieri guvernamentale, iar deputatul PDL Sever Voinescu a susţinut pe blogul său că se impune o schimbare serioasă în echipa de guvernare.




Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close