Antena 3 CNN Politică Vlădescu şi Şeitan, avertizaţi cu remanierea de Boc. Vlădescu: În guvern nu se ameninţă, se lucrează

Vlădescu şi Şeitan, avertizaţi cu remanierea de Boc. Vlădescu: În guvern nu se ameninţă, se lucrează

Vlădescu şi Şeitan, avertizaţi cu remanierea de Boc. Vlădescu: În guvern nu se ameninţă, se lucrează
Sursa foto: Emil Boc
23 Feb 2010   •   10:44

Premierul Emil Boc i-a avertizat marţi, pe miniştrii care au anunţat de capul lor măsuri care nu erau prevăzute în programul de guvernare că îi aşteaptă remanierea dacă vor continua cu astfel de practici pe viitor. Cei vizaţi de această ameninţare au fost ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi cel al Muncii, Mihai Şeitan, care au lansat recent declaraţii privind impozitarea tuturor pensiilor şi ideea de restrângere a alocaţiilor pentru copii.

Avertismentul a fost lansat la începutul şedinţei de marţi a Guvernului, după ce premierul a solicitat ca în sală să rămână doar miniştrii, fără secretari de stat şi consilieri, susţin surse ministeriale, citate de Mediafax.

"Şeful Guvernului le-a transmis foarte clar miniştrilor că nu va ezita să recurgă la remaniere în cazul în care vor mai susţine prin declaraţii de presă măsuri care nu sunt incluse în programul de guvernare, arătând că astfel de declaraţii afectează nemeritat imaginea Executivului", au relatat sursele citate.

La finalul şedinţei de guvern, premierul Emil Boc a evitat să precizeze dacă i-a avertizat pe miniştrii Finanţelor şi Muncii cu remanierea, arătând că aceste discuţii fac parte din "bucătăria internă".

"Astfel de discuţii fac parte din bucătăria internă, nu reprezintă o dezbatere publică", a susţinut Boc în faţa jurnaliştilor.

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu a afirmat, la rândul său, că membrii Cabinetului sunt colegi, iar în şedinţe "nu se ameninţă, ci se lucrează".

"Dacă dumneavoastră vreţi să ne ameninţaţi, faceţi-o, dar nu veţi avea succes, pentru că ne facem treaba în continuare", a spus Vlădescu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc Sebastian Vladescu mihai seitan
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close