Antena 3 CNN Politică Voicu despre brandul turistic: Probabil se doreşte vara o Veneţie şi iarna patinoar pe trei comune

Voicu despre brandul turistic: Probabil se doreşte vara o Veneţie şi iarna patinoar pe trei comune

Voicu despre brandul turistic: Probabil se doreşte vara o Veneţie şi iarna patinoar pe trei comune
04 Iul 2010   •   18:58

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu apreciază că anunţul ministrului Elena Udrea din comuna suceveană Dorneşti privind lansarea brandului turistic al României a fost făcut într-un moment "potrivit" şi că "probabil" se doreşte ca vara să fie "un soi de Veneţia", iar iarna "un patinoar pe trei comune", informează Mediafax.

"Anunţul privind lansarea brandului turistic al României s-a făcut într-un moment potrivit. Probabil că se doreşte vara un soi de Veneţia, iar iarna un patinoar mare pe trei comune, atunci când o să îngheţe apa. Pică într-un moment potrivit. TVA nu a crescut, salariile nu s-au micşorat, inundaţii nu sunt, este exact momentul potrivit pentru a lansa brandul de ţară", a declarat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu.

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, în localitatea suceveană Dorneşti, în timpul vizitei făcute la locuinţele distruse de inundaţii, că brandul turistic al României va fi lansat în data de 29 iulie, în cadrul Expoziţiei Mondiale de la Shanghai.

Ea a precizat că brandul este legat de natură şi de frumuseţile României.

În timpul vizitei în localitatea Dorneşti, Elena Udrea a împărţit ciocolată copiilor din comună.

Elena Udrea s-a aflat în localitatea suceveană Dorneşti, afectată de inundaţii, alături de preşedintele Traian Băsescu şi de ministrul Apărării, Gabriel Oprea.

Foto: INTACT Images

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: locuinte PNL salarii Mihai Voicu Elena Udrea TVA
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close