Antena 3 CNN Politică Voiculescu îi cere lui Băsescu să înceteze campania de intimidare la adresa sa

Voiculescu îi cere lui Băsescu să înceteze campania de intimidare la adresa sa

Voiculescu îi cere lui Băsescu să înceteze campania de intimidare la adresa sa
05 Oct 2008   •   23:05

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, îi cere lui Traian Băsescu să înceteze campania de intimidare, îndreptată împotriva sa şi a familiei sale. Apelul a fost făcut public duminică, într-o scrisoare deschisă, trimisă şefului statului.
În scrisoare, Dan Voiculescu aminteşte că România este o ţară a Uniunii Europene, în care poliţia politică se sancţionează, dacă nu de justiţia română, atunci de instanţele europene.
?Vă avertizez, domnule preşedinte, să nu mă mai hărţuiţi pe mine şi familia mea cu procurorii dumneavoastră. (...) Revin totuşi pe această cale asupra unui lucru, pe care vi l-am mai spus şi cu alte ocazii: nu mă tem de intimidări?, spune Dan Voiculescu în scrisoarea deschisă, transmisă şefului statului.
Pe de altă parte, preşedintele fondator al conservatorilor apreciază faptul că Traian Băsescu a recunoscut public faptul că în decembrie 2004, nu Partidul Conservator a fost imoral, ci chiar soluţia propusă de şeful statului a fost imorală. ?Clarificarea publică a acestui lucru este binevenită, deşi faptul că v-a luat aproape patru ani să recunoaşteţi, nu face decât să sublinieze ipocrizia.? mai spune Dan Voiculescu.
Dan Voiculescu îşi încheie scrisoarea afirmând că rămâne un adversar convins al genului de om politic pe care preşedintele Traian Băsescu îl reprezintă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu scrisoare deschisa
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close