Antena 3 CNN Politică Voiculescu: Vor fi peste 4 milioane de procese după aplicarea măsurilor anunţate de Băsescu (VIDEO)

Voiculescu: Vor fi peste 4 milioane de procese după aplicarea măsurilor anunţate de Băsescu (VIDEO)

Voiculescu: Vor fi peste 4 milioane de procese după aplicarea măsurilor anunţate de Băsescu (VIDEO)
Sursa foto: voiculescu
10 Mai 2010   •   22:56

Soluţiile prezentate de Traian Băsescu şi guvernul Boc nu reprezintă o salvare pentru România, este de părere senatorul Dan Voiculescu. În opinia sa măsurile pe care le va lua executivul nu au nici bază legală şi nici nu vor fi eficiente din punct de vedere economic.

"Soluţiile prezentate de Băsescu nu pot fi aplicate. Pensiile sunt un drept câştigat şi nu pot fi diminuate arbitrar de muşchii lui Băsescu. Vă asigur că vor fi peste 4 milioane de procese, pentru că oamenii aceştia au drepturi în România, drepturi europene. Bugetarii cu salariile mari au intrat pe posturile respective prin concurs. Deci trebuie să schimbe Codul Muncii. Nu suntem în junglă. Oamenii aştia au nişte drepturi" a spus Dan Voiculescu, la Antena 3.



"Să spunem prin absurd că nu vor fi procese, că justiţia va spune că milioane de români n-au dreptate, care e efectul? Vom avea oameni cu venituri mai mici, consum mai mic, producţia va trebui să scadă, de unde TVA la produse care nu se mai vând dacă nu le cumpără nimeni. Unde e creşterea economică, unde e salvarea?" se întreabă vicepreşedintele Senatului.

Senatorul Dan Voiculescu este de părere că autorităţile se bazează pe faptul că pensionarii nu vor avea puterea fizică şi financiară să meargă în instanţă şi să îşi revendice drepturile. El a promis că Fundaţia pentru Apărarea Drepturilor Cetăţenilor împotriva Abuzurilor va asista în mod gratuit pe orice pensionar care doreşte să acţioneze statul în instanţă în cazul pensiilor diminuate.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu solutii masuri
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close