Antena 3 CNN Politică Voinescu, purtător de cuvânt al PDL: Evident, e o înfrângere. Vom lua deciziile ce se impun

Voinescu, purtător de cuvânt al PDL: Evident, e o înfrângere. Vom lua deciziile ce se impun

Voinescu, purtător de cuvânt al PDL: Evident, e o înfrângere. Vom lua deciziile ce se impun
Sursa foto: Foto: INTACT Images
11 Iun 2012   •   16:53

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, luni, că nu comentează rezultatele alegerilor până la datele finale, el recunoscând totuşi înfrângerea suferită de formaţiunea democrat-liberală şi spunând că, dacă vor avea loc schimbări, conducerea partidului va hotărî acest lucru, informează Mediafax.

Întrebat cum comentează declaraţia lui Silviu Prigoană potrivit căruia un rezultat dezastruos pentru PDL ar fi fost 2% şi că prezentul rezultat este unul onorabil, Voinescu a răspuns: "Evident, este o înfrângere, fără discuţie".
   
"Nu am comentarii acum, vreau să văd rezultatul final, să-mi dau seama şi de felul în care se vede acest rezultat, şi apoi vom merge înainte", a adăugat Sever Voinescu.
   
Întrebat dacă este de părere că vor exista demisii din partid, Voinescu a replicat: "Decizii, nu demisii"
   
Sever Voinescu a explicat că în privinţa schimbărilor acestea sunt hotărâte nu de el, ci de conducera partidului.
   
"Eu nu schimb nimic, schimbă partidul. Vom reuni foarte curând structurile noastre de conducere şi vom lua deciziile ce se impun. Evident că se impun decizii", a explicat Voinescu.
   
Legat de o eventuală demisie a Elenei Udrea de la şefia PDL Bucureşti, care ar fi vehiculată de unii democrat-liberali, Sever Voinescu a susţinut că nu a auzit despre aşa ceva.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close