Antena 3 CNN Politică Vom avea un nou ministru al Muncii până "vineri, cel mai târziu"

Vom avea un nou ministru al Muncii până "vineri, cel mai târziu"

Vom avea un nou ministru al Muncii până "vineri, cel mai târziu"
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Iun 2011   •   21:29
Premierul Emil Boc a declarat că are o listă scurtă cu persoane care ar putea ocupa portofoliul Ministerului Muncii, dar că trebuie să se pună de acord cu membrii partidului înainte de a transmite propunerea oficială preşedintelui Traian Băsescu, conform Mediafax.

"Trebuie să mă pun de acord cu partidul, să obţin suportul pentru persoana nominalizată, iar propunerea trebuie să fie acceptată de către preşedinte” a spus Boc, miercuri seară.

De asemenea, premierul a arătat că este nevoie de un ministru al Muncii care să continue "politica de forţă” a Guvernului şi că fostul ministru Ioan Botiş este un exemplu de urmat, din acest punct de vedere.

Traian Băsescu a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă că s-a consultat cu premierul pe tema desemnării unui nou ministru al Muncii şi a menţionat că acesta va fi instalat până "vineri, cel mai târziu”.

Ioan Nelu Botiş a demisionat la 20 aprilie din funcţia de ministru al Muncii, în contextul scandalului legat de angajarea soţiei sale într-un proiect european.

×
Subiecte în articol: Emil Boc Ministerul Muncii Ioan Botis
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close