Antena 3 Politică Voronin: Vlad Filat s-a umilit în faţa românilor. Să rămână la Iaşi dacă este îndreptat spre politica românească

Voronin: Vlad Filat s-a umilit în faţa românilor. Să rămână la Iaşi dacă este îndreptat spre politica românească

de G.S.    |    03 Mar 2012   •   18:02
Voronin: Vlad Filat s-a umilit în faţa românilor. Să rămână la Iaşi dacă este îndreptat spre politica românească Foto: INTACT Images

Liderul comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, a criticat şedinţa comună a guvernelor Republicii Moldova şi României, în cadrul unui miting susţinut la Chişinău.

Voronin a calificat plecarea premierului moldovean Vlad Filat la Iaşi drept "un act de trădare" şi "o umilinţă în faţa românilor".

Comuniştii au manifestat pentru a cincea sâmbătă consecutiv în Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde s-au reunit circa 1.000 de persoane, conform poliţiei.

Liderul comuniştilor a criticat dur vizita premierului Vlad Filat la Iaşi. "S-a umilit în faţa românilor!", a comentat Voronin.

De asemenea, Voronin i-a recomandat lui Filat să rămână la Iaşi pentru totdeauna, dacă este atât de îndreptat spre politica românească.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close