Antena 3 CNN Politică Vosganian: Antonescu spunea că prezenţa mea în viitorul Guvern este previzibilă 99%. S-a adăugat şi acel 1%

Vosganian: Antonescu spunea că prezenţa mea în viitorul Guvern este previzibilă 99%. S-a adăugat şi acel 1%

Vosganian: Antonescu spunea că prezenţa mea în viitorul Guvern este previzibilă 99%. S-a adăugat şi acel 1%
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Noi 2012   •   14:52

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian scrie, duminică, pe blogul său, că liderul liberal Crin Antonescu a declarat că prezenţa sa în viitorul Guvern este previzibilă 99%, dar că între timp s-a adăugat şi acel 1% care lipsea pentru a fi vorba de 100%.
   
Vosganian aminteşte că vineri, în timpul unei întruniri publice ce a avut loc în Aula Bibliotecii Universitare din Iaşi, Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că prezenţa sa în viitorul Guvern este previzibilă într-o proporţie de 99%, iar întrebat de jurnalişti de ce nu 100%, răspunsul a fost că încă nu a apucat să îl întrebe pe vicepreşedintele PNL.
   
"În legătură cu speculaţiile apărute în presă privind acest procent - care, altminteri are aspiraţia sa către perfecţiune, precum cubul ciobit din poemul lui Nichita Stănescu - precizez că, scurt timp după aceea, între mine şi Crin Antonescu a avut loc un schimb de mesaje prin care i-am mulţumit pentru cuvintele spuse la adresa mea, ceea ce a adăugat acel 1% care lipsea", mai scrie Varujan Vosganian.
   
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Iaşi, că îi va propune pe Relu Fenechiu şi Varujan Vosganian ca miniştri în viitorul Cabinet Ponta, în cazul în care Uniunea se va afla la guvernare după alegerile din 9 decembrie.
   
Într-un discurs ţinut la Iaşi în faţa primarilor şi liderilor de organizaţii PSD şi PNL din judeţ, reuniune desfăşurată în aula Bibliotecii Universitare din municipiu, Crin Antonescu i s-a adresat lui Fenechiu spunându-i "domnule ministru".
   
Antonescu a afirmat că "sută la sută Fenechiu va fi ministru", adăugând că, "în proporţie de 99 la sută", şi Varujan Vosganian se va regăsi în viitorul Guvern Ponta. "Spun 99 la sută, pentru că n-am apucat încă să îl întreb", a precizat preşedintele PNL.
   
Ulterior, Antonescu a explicat, într-o conferinţă de presă, că are determinarea de a propune în forurile partidului ca vicepreşedinţii PNL Relu Fenechiu şi Varujan Vosganian să deţină funcţii de miniştri în viitorul Guvern Ponta.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close