Antena 3 CNN Politică Vosganian: Berceanu este doar un amărât de lipitor de afişe al Elenei Băsescu

Vosganian: Berceanu este doar un amărât de lipitor de afişe al Elenei Băsescu

Vosganian: Berceanu este doar un amărât de lipitor de afişe al Elenei Băsescu
Sursa foto: varujan vosganian
03 Iun 2009   •   04:51

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, marţi, la Craiova, că liberalii nu trebuie să se supere prea tare pe ministrul Radu Berceanu, care i-a catalogat drept "lăcustele liberale", întrucât acesta este un "amărât lipitor de afişe" al Elenei Băsescu, candidat la Parlamentul European.

"În general, mesajele Partidului Democrat , spun Partidul Democrat pentru că foarte curând va scăpa de acest sufix care incomodează, sunt destul de primitive, însă au o mare calitate: sunt repetate până la obsesie. Cei care le pregătesc mesajele le dau cuvântul cheie, pe care ei toţi, în mod mecanic, îl repetă", a declarat Vosganian.

Liderul liberal apreciază că liberalii nu ar trebui să se supere prea tare pe Radu Berceanu pentru că acesta este un "amărât de lipitor de afişe".

"Nu vă supăraţi prea tare pe Radu Berceanu, că el n-are nici un cuvânt de spus. El lipeşte afişe cu fata preşedintelui. Nu vă supăraţi prea tare pe el. Şi el şi ceilalţi nu sunt decât nişte amărâţi de lipitori de afişe ai fetei preşedintelui. În asta s-au transformat toţi. Poate că într-o bună zi vor fi altceva şi atunci am putea şi noi să colaborăm cu ei. Acum, însă, nu sunt decât nişte lipitori de afişe ai fetei preşedintelui?, a mai spus Varujan Vosganian.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, duminică, la Craiova, că în momentul preluării mandatului a găsit un "dezastru" la minister, apreciind că formula "lăcustele liberale" este una de alint, în comparaţie cu ceea ce a găsit în instituţie.

Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close