Antena 3 CNN Politică Vosganian, despre cheltuielile ILEGALE din Ministerul Economiei: S-au întâmplat în mandatul meu, dar nu ştiu nimic

Vosganian, despre cheltuielile ILEGALE din Ministerul Economiei: S-au întâmplat în mandatul meu, dar nu ştiu nimic

Vosganian, despre cheltuielile ILEGALE din Ministerul Economiei: S-au întâmplat în mandatul meu, dar nu ştiu nimic
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Feb 2015   •   17:07

Fostul ministru Varujan Vosganian, contactat de Antena 3, a recunoscut că acele cheltuieli ilegale, de care vorbeşte Curtea de Conturi, au avut loc în mandatul său, dar spune că nu ştie nimic mai mult.

Fostul ministru susţine că nu intra în atribuţiile sale verificarea respectivelor finanţări.

"Dacă un muncitor la un depozit face ceva în neregulă, este responsabil ministrul comerţului?", s-a intrebat retoric Vosganian.

Mandatul lui Varujan Vosganian de la Ministerul Economiei a fost plin de cheltuieli ilegale, arată un raport al Curţi de Conturi.

Varujan Vosganian a fost ministru al Economiei în perioadele 5 aprilie 2007 - 22 decembrie 2008 şi 21 decembrie 2012 - 7 octombrie 2013.

De asemenea, senatorul Varujan Vosganian este anchetat de DIICOT în dosarul Romgaz-Interagro, fostul ministru al Economiei fiind acuzat că a susţinut o ordonanţă de urgenţă în urma căreia firma lui Ioan Niculae, Interagro, a beneficiat de gaze ieftine de la Romgaz, pentru producţia de îngrăşăminte chimice.

×
Subiecte în articol: Varujan Vosganian
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close