Antena 3 CNN Politică Vosganian: Nu dau o pară chioară pe declaraţiile lui Băsescu. Poartă ghinion domeniului economic

Vosganian: Nu dau o pară chioară pe declaraţiile lui Băsescu. Poartă ghinion domeniului economic

Vosganian: Nu dau o pară chioară pe declaraţiile lui Băsescu. Poartă ghinion domeniului economic
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Mar 2011   •   20:04

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că preşedintele Traian Băsescu poartăp ghinion economiei româneşti şi că ar trebuui să se abţină de la comentarii în acest domeniu, informează Agerpres.

''Nu dau o para chioară pe nicio declaraţie (a preşedintelui Traian Băsescu, n.r.) făcută în ultimii doi ani, de ieşire din criză, de creştere sau  descreştere economică şi-l rog insistent pe preşedintele României să se abţină, pe viitor, de la a se amesteca în treburi care nu-l privesc şi la care nu se pricepe"

Mai mult decât atât, liberalul susţine că dacă şi în primul trimestru al acestu an nu se va vorbi despre creşterea economică subunitară, atunci  ieşirea din recesiune nu va fi posibilă.

''România nu va intra într-un ciclu de creştere decât după ce inflaţia va scădea sub 5% şi investiţiile străine directe vor reveni la cifra de cinci miliarde de euro, iar numărul salariaţilor din economie va urca la cel puţin 4,5 milioane'', a declarat Vosganian, la Timişoara.

Traian Băsescu a declarat, miercuri, că este îngrozit de posibilitatea întoarcerii crizei economice în ţara noastră. Dezvoltând subiectul crizei financiare, liderul României a mai afirmat că Emil Boc ar fi fost „iresponsabil” în cazul în care ar fi mărit salariile bugetarilor.

×
Subiecte în articol: Varujan Vosganian Traian Băsescu
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close