Antena 3 CNN Politică Vosganian: Oricare partid nu va face decât să marcheze un eşec dacă încearcă să iasă din USL

Vosganian: Oricare partid nu va face decât să marcheze un eşec dacă încearcă să iasă din USL

Vosganian: Oricare partid nu va face decât să marcheze un eşec dacă încearcă să iasă din USL
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Apr 2013   •   13:22
USL este o alianţă politică, nu este o coaliţie de guvernare, pentru că mandatul este luat împreună de PSD şi PNL şi, ca atare, trebuie să lucreze împreună, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, senatorul Varujan Vosganian, care a arătat că Uniunea va dura 4 ani, ''cât a primit mandat de la români''. 
 
Ministrul Economiei, liberalul Varujan Vosganian, a precizat, într-o conferinţă de presă, că ''o astfel de alianţă reprezintă o datorie de onoare faţă de electoratul care a votat nu PSD sau PNL, ci Uniunea Social Liberală''. 
 
''Trebuie să fim serioşi. Dacă un lucru este luat de undeva trebuie dus până la capăt. În materie de onoare nu există jumătăţi de măsură, nu poţi fi om de onoare cu unul şi cu altul nu. Nu spun asta pentru că sunt ministru. (...) Indiferent de sentimentele pe care le au fiecare din cele două partide unul faţă de altul trebuie să primeze datoria de onoare'', a spus Varujan Vosganian, conform pesurse.ro.
 
Liberalul a refuzat să facă pronosticuri în ceea ce priveşte menţinerea USL, arătând în acest sens că ''USL va dura 4 ani, cât a primit mandat de la români''. 
 
''USL dacă îşi caută aliaţi în afară de alianţa de conjunctură nu face altceva decât să se situeze în afara alianţei USL. PNL şi PSD nu pot câştiga separat pentru că românii au mandatat USL. Oricare partid nu va face decât să marcheze un eşec dacă încearcă să iasă din alianţă'', a mai spus Vosganian.
 

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close