x close

Vot de încredere pentru Paul Stănescu. Parlamentarii PSD Olt nu votează moțiunea de cenzură

08 Oct 2019   •   14:18
Vot de încredere pentru Paul Stănescu. Parlamentarii PSD Olt nu votează moțiunea de cenzură

Parlamentarii din organizaţia PSD Olt susţin actuala formulă de guvernare şi nu vor vota moţiunea de cenzură, iar preşedintele filialei, senatorul Paul Stănescu, a primit marţi, la Comitetul Executiv Judeţean, un vot "masiv" de încredere în vederea continuării mandatului, se precizează într-un comunicat semnat de preşedintele executiv al formaţiunii politice, Marius Oprescu.

Potrivit sursei citate, Comitetul Executiv (CEx) al Organizaţiei Judeţene Olt a PSD s-a întrunit, marţi, în contextul apariţiei în spaţiul public a unor zvonuri referitoare la înlăturarea lui Paul Stănescu de la conducerea PSD Olt şi la susţinerea tacită de către acesta a moţiunii de cenzură.

Aceeaşi sursă arată că în CEx-ul judeţean, la care au participat 153 de membri, Stănescu a primit vot de încredere pentru continuarea mandatului la conducerea PSD Olt de la 152 de membri, iar împotrivă a fost înregistrat un vot. Totodată, se punctează că aceia care vor preluarea conducerii organizaţiei o pot face democratic şi statutar dacă vor candida şi vor fi aleşi în respectiva funcţie.

"Având în vedere propagarea în spaţiul public a zvonului de înlăturare a Preşedintelui Organizaţiei Judeţene, Paul Stănescu, şi susţinerea tacită de către acesta a moţiunii de cenzură, Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene Olt a Partidului Social Democrat a adoptat următoarele hotărâri: 1. Organizaţia PSD Olt şi parlamentarii noştri susţin actuala formulă de guvernare, pentru a duce la bun sfârşit proiectele asumate în faţa electoratului, şi nu votează moţiunea de cenzură; 2. Cu o prezenţă de 153 de persoane, adică 90% din numărul total al membrilor CEx, Preşedintele Paul Stănescu a primit un vot masiv de încredere de la primari, viceprimari, parlamentari, consilieri judeţeni şi locali şi preşedinţi de organizaţii, obţinând 152 voturi pentru, 1 vot împotrivă şi 0 abţineri în vederea continuării mandatului de preşedinte al organizaţiei noastre; de asemenea, organizaţia noastră menţionează că cei care doresc preluarea conducerii PSD Olt o pot face doar statutar şi democratic şi îi invităm să candideze în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri", se mai arată în comunicatul PSD Olt.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

paul stanescu Olt motiunea de cenzura
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati