Antena 3 CNN Politică Votanţii tradiţionali ai PSD şi PDL, doriţi de Antonescu: ?Un bazin electoral aşa mare îţi face poftă?

Votanţii tradiţionali ai PSD şi PDL, doriţi de Antonescu: ?Un bazin electoral aşa mare îţi face poftă?

Votanţii tradiţionali ai PSD şi PDL, doriţi de Antonescu: ?Un bazin electoral aşa mare îţi face poftă?
Sursa foto: Crin Antonescu
18 Sep 2009   •   17:36

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu pofteşte şi la votanţii tradiţionali din bazinul electoral al PSD şi PDL. Aflat, ca şi restul contracandidaţilor săi în vizite pseudoelectorale prin teritoriu, liberalul a susţinut vineri că va încerca să atragă de partea şi alţi votanţi care până acum susţineau PSD sau PDL, pe motiv că ?un bazin aşa mare îţi face poftă".
"Am să iau mai multe voturi decât a luat vreodată PNL la nişte alegeri, evident, susţinut de PNL?, a explicat Crin Antonescu, după ce a preconizat că va obţine un număr de voturi care va depăşi scorul politic înregistrat până acum de PNL.
El a arătat că-şi propune să atragă atât voturile cetăţenilor fără apartenenţă politică, cât şi cele ale nehotărâţilor, dar şi pe românii care au votat anterior cu alte partide.
"Nu este exclus ca persoane care au votat PDL la ultimele alegeri să voteze Crin Antonescu la Preşedinţia României, pentru că ei au votat PDL crezând că e un partid de dreapta, dar văd de nouă luni ce partid de dreapta e PDL, crezând că Traian Băsescu vrea să asaneze, într-adevăr, viaţa politică din România, să se lupte cu sistemul ticăloşit, dar au constatat că nu a făcut-o?, a afirmat preşedintele PNL.
Antonescu a mai spus că ia în calcul şi atragerea de votanţi din bazinul electoral al PSD, pentru că ?un bazin aşa mare îţi face poftă, cum să nu prinzi şi tu ceva?.
Totodată, el a recunoscut că este posibil să se constate şi vicersa la aceste alegeeri: ca unii votanţi tradiţionali ai PNL să-şi orienteze votul spre o altă ofertă electorală. "Nciodată votul nu se suprapune perfect, e clar că sunt şi unii alegători care au ales sau aleg PNL şi poate îşi vor da votul în altă direcţie?, a conchis Crin Antonescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PSD
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close