Antena 3 CNN Politică Votul pe Legea pensiilor s-ar putea relua: Conducerea Camerei a acceptat o contestaţie depusă de PNL

Votul pe Legea pensiilor s-ar putea relua: Conducerea Camerei a acceptat o contestaţie depusă de PNL

Votul pe Legea pensiilor s-ar putea relua: Conducerea Camerei a acceptat o contestaţie depusă de PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Sep 2010   •   14:06

Votul pe Legea pensiilor ar putea fi reluat în şedinţa de marţi a Parlamentului. O contestaţie depusă în acest sens la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, de către reprezentanţii PNL, a fost acceptată de liderii de grup. Plenul Camerei deputaţilor urmează să stabilească dacă este necesară reluarea votului.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, declara, luni, că liderii coaliţiei de guvernare sunt de acord ca plenul să se pronunţe asupra reluării votului la Legea pensiilor, încă numai dacă se va formula o contestaţie scrisă în acest sens.

Roberta Anastase a spus că votul dat săptămâna trecută pe această Lege a fost contestat numai prin declaraţii publice de către reprezentanţii Opoziţiei. La Secretariatul Camerei Deputaţilor, susţinea Anastase, nu a fost depusă nicio contestaţie în acest sens.

Legea sistemului unitar de pensii a fost adoptată, miercuri, de plenul Camerei Deputaţilor, cu 170 de voturi "pentru", două "împotrivă" şi trei abţineri. Deputaţii PSD, PC şi PNL au refuzat să participe la vot.



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: PNL contestatie legea pensiilor vot
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close