Antena 3 CNN Politică "Poate vrea să mă omoare!" | Diana Şoşoacă, lovită dur în campania electorală, după ce soţul său, Silvestru, a depus actele de divorţ și își cere numele înapoi

"Poate vrea să mă omoare!" | Diana Şoşoacă, lovită dur în campania electorală, după ce soţul său, Silvestru, a depus actele de divorţ și își cere numele înapoi

Dat afară din partid de soția sa, Silvestru Șoșoacă a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 2. El vrea să-i interzică Dianei Șoșoacă să îi mai poarte numele.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Mar 2024   •   13:10

Șefa formațiunii SOS România s-a profilat drept o persoană agresivă verbal și comportamental în politică.

Ajunsă în Senat pe listele AUR, ea a fost îndepărtată din acest partid și și-a făcut propria formațiune. S-a promovat intens pe rețelele sociale drept politician anti-sistem și a rostogolit, neobosită, teorii conspiraționiste în perioada pandemiei.

Suspiciunile privind posibilele legături cu Rusia i-au crescut notorietatea, mai ales că a fost citată în presa de la Moscova pentru pozițiile exprimate în Parlamentul României. 

Memoria colectivă a reținut aceste isprăvi în sarcina Dianei Șoșoacă. Dacă soțul senatoarei își va lua numele înapoi, anvergura politică a senatoarei ar putea avea de suferit, fiindcă adepții săi vor trebui să se familiarizeze cu un alt nume.

Silvestru Șoșoacă: "Poate are în intenție să mă omoare, împreună cu știe ea cine din SIE"

În acest context, Diana Șoșoacă a spus că va face totul pentru ca procesul să dureze ani de zile.

La rândul său, Silvestru Șoșoacă stabilește cu avocații strategia pentru proces, după cum a mărturisit într-o discuție cu reporterul Antena 3 CNN.

Reporter: Vreți să-i luați numele, asta îi va crea probleme?

Dumitru Silvestru Șoșoacă: "Sincer, nu mă interesează dacă îi face probleme sau nu. Scopul meu e să nu-mi facă numele de ras. Scopul e să duc eu numele mai departe, pentru ca eu sunt Șoșoacă, Dumitru Silvestru Șoșoacă, și vreau să merg înainte în politică. Nu se pot bate doi Șoșoacă, nu e un nume comun precum Ionescu sau Popescu. E numele meu și eu am început toată mișcarea asta. Îmi rămâne mie. Ea își poate trece orice alt nume: Macovei, cum o chema înainte, sau Georgescu, cum o chema înainte de Macovei, sau Iovanovici (...) și merge înainte și ea, dacă vrea (...)

Reporter: "A declarat că pentru ea dumneavoastră sunteți mort și că un om mort nu-i poate lua ei numele."

Dumitru Silvestru Șoșoacă: "Poate are în intenție să mă omoare. Poate are cine știe ce gânduri ascunse, împreună cu știe ea cine din știe ea ce ramură a SIE. Deocamdată, sunt viu și îmi cer numele înapoi (...)

Silvestru Șoșoacă: "A dat cuiva un semnal că ea nu va conta în acest an electoral"

90 la sută din certurile pe care eu le-am avut cu Diana au fost pe partid, pe organizarea de partid, la care ea nu se pricepe absolut deloc și la care eu mă pricep foarte bine. Pot să vă spun că sunt unul dintre cei mai buni organizatori de partide din România. Au fost multe certuri, peste 100, lunar. Trei, patru, cinci, șase sau șapte certuri pe zi este groaznic, nu poți să reziști ca om. Dar am și eu anduranță, crede-mă. M-a pregătit, acum pot face orice pe lume!"

În discuția cu reporterul Antena 3 CNN, Silvestru Șoșoacă a mai spus că, dacă aventura politică a Dianei Șoșoacă "se va termina" înainte de alegerile prezidențiale.

"Nu e prezidențiabilă. Dacă era, nu-și despărțea familia, nu-și făcea praf partidul acum, în an electoral. Ăsta e cel mai bun semnal dat de Diana cuiva, nu știu cine este acesta, că ea nu va conta anul acesta și că, dacă va participa, o va face doar ca figurație", a estimat Silvestru Șoșoacă.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close