Antena 3 CNN Politică Zgonea, după alegerea lui Dragnea la şefia PSD: E cea mai bună soluţie, se ocupă de "bucătăria" PSD de 10 ani

Zgonea, după alegerea lui Dragnea la şefia PSD: E cea mai bună soluţie, se ocupă de "bucătăria" PSD de 10 ani

Zgonea, după alegerea lui Dragnea la şefia PSD: E cea mai bună soluţie, se ocupă de "bucătăria" PSD de 10 ani
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    22 Iul 2015   •   20:18

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, după alegerea lui Liviu Dragnea ca preşedinte interimar al PSD că aceasta este o alegere bună, având în vedere că social-democratul se ocupă de "bucătăria" partidului de 10 ani.

 
"Am demonstrat că putem să luăm o decizie rapidă şi cea mai bună soluţie pentru partid era omul care este cunoscut cel mai apropiat membru de partid, se ocupă de PSD de 10 ani, cu el Victor Ponta a candidat în tandem şi eu am zis că e bine să arătăm continuitate în PSD. Trebuie un om care dă încredere echipei, ca să putem să continuăm această coaliţie", a declarat Zgonea.
 
Totodată, la fel ca şi Dragnea, şeful Camerei Deputaţilor a spus că PSD îl susţine în continuare pe Victor Ponta premier, precizând că este "cea mai bună guvernare din ultimii 10 ani".

Noul preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că şeful Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, ar trebui pus în valoare de partid.

Liviu Dragnea a fost ales, miercuri, şef interimar al PSD, de membrii Comitetul Executiv al partidului, câştigând astfel bătălia împotriva Rovanei Plumb, obţinând 65 de voturi "pentru" la 18, în timp ce două voturi au fost anulate.
 


 

×
Subiecte în articol: valeriu zgonea Liviu Dragnea
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close