Antena 3 CNN Politică Zgonea: Propunerea lui Cezar Preda privind moţiunea de cenzură este haioasă şi distractivă dar nu are şanse

Zgonea: Propunerea lui Cezar Preda privind moţiunea de cenzură este haioasă şi distractivă dar nu are şanse

Zgonea: Propunerea lui Cezar Preda privind moţiunea de cenzură este haioasă şi distractivă dar nu are şanse
Sursa foto: Foto: INTACT Images
26 Mai 2012   •   18:54

Liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că propunerea avansată de democrat-liberalul Cezar Preda privind iniţierea unei moţiuni de cenzură este haioasă şi distractivă, el apreciind însă că un astfel de demers este lipsit de şanse.
   
Zgonea a spus că demersul PDL de a iniţia şi depune o moţiune de cenzură la circa trei săptămâni de la pierderea puterii este unul ruşinos, el apreciind că democrat-liberalii ar trebuie să se ocupe de propria campanie.
   
"Demersul este ruşinos. La trei săptămâni după ce au pierdut puterea, noi abia acum descoperim frauda şi hoţiile din ministere. Ar trebui să se gândească dacă pe 10 iunie mai iau 10% din voturi", a spus Zgonea.

El şi-a manifestat convingerea că o eventuală moţiune de cenzură, dacă va fi depusă, nu va întruni numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată.
   
Totodată, Zgonea i-a tratat într-un registru ironic pe democrat-liberalii care au vorbit despre moţiunea de cenzură: "Preda e haios. Ar trebui să se ocupe de campania sa. E distractiv, e ca la ?Copiii spun lucruri trăznite?. Iar Sulfina Barbu e candidatul anonim de la Sectorul 4".
   
Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, moţiune de cenzură, el acuzând "intervenţia brutală în jusiţie" a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală.
   
Întrebat la ce se referă când acuză intervenţia brutală a guvernării în justiţie, Cezar Preda a precizat că are în vedere ce s-a întâmplat la Inspectoratul de Stat în Construcţii, la subiectul numirii lui Şerban Nicolae, fost senator PSD, ca secretar de stat în Ministerul de Interne, dar şi la faptul există "oameni din Guvern care sunt datori la oameni de afaceri", el dându-l ca exemplu de Daniel Constantin.
   
Preşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că propunerea deputatului PDL Cezar Preda privind introducerea unei moţiuni de cenzură poate fi discutată, luni, la şedinţa BPN al partidului.

Vicepreşedintele PDL Traian Igaş a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că Guvernul Ponta "s-a remarcat printr-o răutate nemaiîntâlinită" şi este obligaţia opoziţiei actuale de a-l sancţiona printr-o moţiune, prin care să scoată în evidenţă faptul că majoritatea promisiounilor nu au fost respectate.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close