Antena 3 CNN Politică Zi de naştere sărbătorită de Traian Băsescu pe drumuri de campanie

Zi de naştere sărbătorită de Traian Băsescu pe drumuri de campanie

Zi de naştere sărbătorită de Traian Băsescu pe drumuri de campanie
Sursa foto: Traian Bãsescu
04 Noi 2009   •   14:23

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, astăzi, 58 de ani. Spre deosebire de alţi ani, sărbătorirea zilei de naştere a fost însă sacrificată de şeful statului pe altarul campaniei electorale, într-un nou periplu care a inclus astăzi întâlniri cu munictorii de la Dacia Mioveni, agricultorii din comuna Oaja şi locuitorii oraşelor Roşiorii de Vede şi Alexandria. Preşedintele se va întoarce seara la Cotroceni pentru a se întâlni cu fermierii crescători de animale care au protestat săptămâna trecută la poarta palatului prezidenţial.
De ziua sa de naştere, Traian Băsescu şi-a început programul la Uzina Dacia de la Mioveni, judeţul Argeş, unde a vizitat secţiile motoare şi asamblare. Salariaţii fabricii i-au urat preşedintelui ?La mulţi ani?, iar una dintre angajate l-a întrebat pe Traian Băsescu când se va pensiona. ?Peste cinci ani, doamnă?, a venit răspunsul lui Băsescu.

A urmat periplul prin judeţul lui Adriean Videanu, Teleorman, deşi iniţial trebuia să ajungă şi la o fermă agricolă din comuna Oarja. Băsescu s-a îndreptat spre oraşul Roşiorii de Vede acolo unde se va întâlni cu primarii şi autorităţile locale din judeţ. Traseul său electoral îi va purta paşii spre municipiul Alexandria, pentru o întâlnire cu fermierii din judeţ. Aniversarea electorală se va încheia cu un miting în faţa Casei de Cultură din Alexandria.
Întors la Cotroceni spre seară, şeful statului mai are ceva în agendă: întâlnirea promisă cu reprezentanţii crescătorilor de animale, după ce miercurea trecută i-a trimis acasă pe protestatarii din faţa Palatului Cotroceni promiţându-le că, în maximum o săptămână, va veni cu o soluţie la problemele lor.
Preşedintele Băsescu şi-a mai sărbătorit în aceeaşi manieră ziua de naştere şi în timpul campaniei electorale din 2004. În schimb, în 2005 s-a relaxat împreună cu familia la vila de protocol din staţiunea Neptun. În 2006, preşedintele a fost de 4 noiembrie pe Valea Prahovei, tot cu familia şi a fost înconjurat ţi de lideri ai PD-L. 2007 a însemnat ziua porţilor deschise la palatul Cotroceni, iar în 2008 a preferat cadrul restrâns al propriei sale familii şi a câtorva apropiaţi la Pelişor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: zi nastere Campanie
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close