Antena 3 CNN Politică Ziua şi social-democratul dezertor: Deputatul Eugenia Barna coteşte spre independenţi din "respect" pentru Oprea

Ziua şi social-democratul dezertor: Deputatul Eugenia Barna coteşte spre independenţi din "respect" pentru Oprea

Ziua şi social-democratul dezertor: Deputatul Eugenia Barna coteşte spre independenţi din "respect" pentru Oprea
Sursa foto: Eugenia Barna
14 Apr 2010   •   15:45

Deputatul Eugenia Barna a anunţat, miercuri, că se alătură grupului independenţilor coordonat de Gabriel Oprea, părăsind PSD. Parlamentara a susţinut că este vorba despre o alegere personală, generată de încrederea pe care o are în succesul proiectului politic de centru-stânga iniţiat de independenţi. Barna este al treilea parlamentar social-democrat care părăseşte formaţiunea în ultimele două zile după deputaţii Luminiţa Iordache şi Constantin Mazilu.
De profesie economist, Barna este vicepreşedinte al CNSLR Frăţia şi a fost membru al PSD din 2003.
"Alăturarea mea grupului parlamentarilor independenţi este o alegere personală, generată de încrederea pe care o am în succesul proiectului politic de centru-stânga iniţiat deputaţii şi senatorii independenţi, de respectul pe care îl port domnilor Gabriel Oprea şi Marian Sârbu şi de apartenenţa mea sindicală", se arată în declaraţia Eugeniei Barna.
Eugenia Barna este, începând de miercuri, membru al grupului parlamentarilor independenţi coordonat de deputatul Gabriel Oprea. Barna este deputat de Timiş şi membru al Comisiei pentru muncă şi protecţie socială şi al subcomisiei pentru protecţia copilului.
Eugenia Barna devine astfel, al treilea parlamentar care părăseşte PSD şi se alătură grupului independenţilor în această săptămână, după deputaţii Luminiţa Iordache şi Constantin Mazilu. De asemenea, fostul ministru al Tineretului şi Sportului în Guvernul PSD Georgiu Gingăraş susţine grupul independenţilor.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: deputat PSD independenti Oprea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close