Antena 3 CNN Război în Israel Ana Baniciu povesteşte coşmarul pe care l-a trăit în Israel: "În buncăr a început teroarea. Am numărat 8 explozii, una dupa alta. Era exact o stare de război"

Ana Baniciu povesteşte coşmarul pe care l-a trăit în Israel: "În buncăr a început teroarea. Am numărat 8 explozii, una dupa alta. Era exact o stare de război"

Printre românii aflaţi ieri dimineaţă în Israel, când au început bombardamentele, se afla şi Ana Baniciu, care a povestit coşmarul prin care a trăit acolo.

de Georgiana Adam    |    08 Oct 2023   •   13:01

Artista s-a întors în ţară sâmbătă seara cu una dintre aeronavele TAROM trimise de guvern să-i aducă pe români acasă.

"Ne bucurăm tare mult că am ajuns acasă, a fost foarte serioasă treaba, noi nu ne-am aşteptat să fie chiar atât de serioasă.

Când au început ieri dimineaţă sirenele pe strada noastră, atunci ne-am dat seama că trebuie să coborâm în buncăr şi de acolo a început teroarea.

În buncăr, ai 30-40 de secunde să cobori, după care auzi exploziile, este totul cumva calculat.

Am numărat la un moment dat cu Raluca 8 explozii, una după alta. Era exact o stare de război care nouă ne e străină, acesta e şi motivul pentru care ne-am speriat foarte tare.

Apoi am vrut să ieşim pe stradă, am crezut că s-a terminat. 

Pe stradă am mai auzit o dată sirena, nişte cetăţeni ne-au deschis uşile buncărelor lor şi ne-au lăsat să intrăm, şi atunci ne-am dat seama că treaba e foarte serioasă, pentru că a dispărut orice om de pe stradă", a povestit Ana Baniciu, duminică, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Ana Baniciu Război în Israel
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close