Antena 3 CNN Război în Israel Convoi de tancuri israeliene, la granița cu Fâșia Gaza | Corespondentul special Antena 3 CNN în Israel: "Este o repoziționare a forțelor"

Convoi de tancuri israeliene, la granița cu Fâșia Gaza | Corespondentul special Antena 3 CNN în Israel: "Este o repoziționare a forțelor"

Echipa Antena 3 CNN aflată în Israel a suprins momentele în care un convoi de tancuri israeliene se îndreaptă spre granița cu Fâșia Gaza.

Convoi de tancuri israeliene, la granița cu Fâșia Gaza | Corespondentul special Antena 3 CNN în Israel: "Este o repoziționare a forțelor"
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Oct 2023   •   12:43

Zeci de tancuri israeliene se îndreaptă spre graniță, iar teroriștii din Gaza au lansat peste 150 de rachete în urmă cu foarte puțin timp.

Între timp, premierul Benjamin Netanyahu a transmis încă un mesaj tranșant: nu va exista milă, criminalii vor fi descoperiți și vor fi strânși ștergi de pe fața pământului.

Corespondentul special Antena 3 CNN în Israel, Laurențiu Rădulescu, a prezentat imagini extrem de importante cu modul în care israelienii se pregătesc să intre în Fâșia Gaza. 

"Este o repoziționare a forțelor la granița cu Fâșia Gaza. Suntem undeva trecuți deci de rod, spre granița cu Fâșia Gaza. Ceea ce vedeți aici sunt blindate grele, tancuri care au primit ordinul să înainteze undeva la aproximativ 2-3 km. 

Este evident faptul că această locație nu ne este spusă, dar tot ceea ce am putut să vedem a fost o coloană uriașă de aproximativ 50 de blindate grele, care se deplasează în acest moment spre Fâșia Gaza.

Ordinul de a intra acolo este unul iminent.

Evident că tot ceea ce înseamnă această zonă este una protejată de către militari. Avem o arie clară de unde putem filma în acest moment.", a precizat reporterul Antena 3 CNN.

×
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close