Antena 3 CNN Război în Israel Israelul va publica imagini needitate din ziua atacului terorist. „Nu-mi vine să cred că noi, ca ţară, trebuie să facem asta”

Israelul va publica imagini needitate din ziua atacului terorist. „Nu-mi vine să cred că noi, ca ţară, trebuie să facem asta”

Israelul este îngrijorat de nivelul de negare venit din partea mai multor ţări cu privire la gradul în care teroriștii Hamas au ucis, torturat și mutilat civili israelieni în timpul atacului lor din 7 octombrie. 

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Oct 2023   •   06:26

Motiv pentru care astăzi, presa israeliană va arăta jurnaliștilor din intreaga lume imagini necenzurate de pe bodycam-urile teroriştilor Hamas în timp ce omorau cu brutalitate israelieni nevinovati. 

„Avem un anunţ important. Din data de 7 octombrie, de la data masacrului, IDF a adunat imagini de pe bodycam-urile trupelor Hamas în timp ce se dezlănţuiau printre comunităţile din sudul Israelului omorând pe toată lumea. Din păcate, şi nu îmi vine să cred că spun asta, nu îmi vine să cred că noi, ca ţară, trebuie să facem asta, în timp ce încercăm să învingem această organizare teroristă care a brutalizat oamenii noştri, suntem martorii unui fenomen de negare a Holocaustului ce evoluează în timp real. Pe măsură ce oamenii exprimă îndoială cu privire la magnitudinea artocităţilor comise de Hamas împotriva oamenilor noştri şi, în fapt, s-au înregistrat glorificări ale acelor violenţe”, au precizat oficialii IDF.

Luni, biroul de presă al guvernului va prezenta presei internaţionale imagini care nu au apărut public până acum, „cu barbariile împotriva poporului nostru. Este vorba despre imagini care nu au fost date publicităţii, o combinaţie de imagini needitate din ziua masacrului din data de 7 octombrie pentru jurnaliştii care pot rezista să vadă realul adevăr”, mai spun oficialii israelieni.

×
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close