Antena 3 CNN Război în Israel O mamă româncă din Fâșia Gaza, apel disperat de ajutor pentru autoritățile din țară: "Vă rog să-i ajutați pe copiii mei să trăiască"

O mamă româncă din Fâșia Gaza, apel disperat de ajutor pentru autoritățile din țară: "Vă rog să-i ajutați pe copiii mei să trăiască"

O mamă româncă, blocată împreună cu familia sa în Fâșia Gaza, transmite un mesaj disperat către autorități: "Vă rugăm să ne scoateți de aici și să ne dați o șansă la viață. Vă rog să-i ajutați pe copiii mei să trăiască", spune femeia, printre lacrimi.

O mamă româncă din Fâșia Gaza, apel disperat de ajutor pentru autoritățile din țară: "Vă rog să-i ajutați pe copiii mei să trăiască"
Sursa foto: Captură video
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Noi 2023   •   16:55

Mesajul româncei este sfâșietor și descrie lupta pentru supraviețuire pe care o duc, zi de zi, oamenii din Gaza.

Femeia povestește, cu o mare durere în glas, drama pe care o trăiește împreună cu familia sa și cere ajutorul autorităților române, cu speranța că vor fi salvați cât mai repede.

"Suntem în Fâșia Gaza. Vă rog frumos să ne scoateți de aici. Nu găsesc pâine, nu găsesc lapte pentru fetița mea. Noi ne ducem să cumpărăm, dar nu găsim nimic.

Soțul meu stă la coadă să cumpere pâine încă de la ora 5 dimineața și până acum nu a reușit să cumpere nimic pentru copii.

Nu avem apă, lumină, nimic. Vă rog să ne scoateți din Gaza. Vă rog să-i ajutați pe copiii mei să trăiască.

Citește și: Granița dintre Gaza și Egipt a fost deschisă, dar nu pentru români | Sute de conaționali așteaptă de trei săptămâni să fie evacuați

Copiilor le este frică. Se trezesc noaptea când aud bombele. Stăm împreună și așteptăm să vină dimineața. Noaptea este cel mai greu. Nu mai putem să rezistăm.

Vă rugăm să ne scoateți, vă rugăm să ne dați o șansă la viață", a spus românca.

×
Subiecte în articol: Război în Israel romanca Fasia Gaza
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close