Antena 3 CNN Război în Israel Un palestinian din Gaza a trecut de la extaz la agonie, în timp ce se filma cu telefonul | După "Allahu Akbar", au venit jalea și lacrimile

Un palestinian din Gaza a trecut de la extaz la agonie, în timp ce se filma cu telefonul | După "Allahu Akbar", au venit jalea și lacrimile

Un bărbat din Gaza s-a filmat cu telefonul în două momente diferite, iar imaginile surprinse au devenit virale, pentru că au surprins transformarea individului, de la bucurie fără limite la disperare totală.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Oct 2023   •   13:11

Imaginile au fost postate pe contul X Visegrad 24 și difuzate de Antena 3 CNN.

În prima secvență, individul, într-un tricou verde, râde și strigă "Allahu Akbar", în timp ce se deplasează pe o stradă din Gaza.

Motivul bucuriei sale poate fi dedus din elementele de pe fundal: pe cerul albastru, mai mult senin, se văd jeturile reactive ale rachetelor pe care grupările teroriste din Gaza le lansează către Israel.

Ca să nu lase dubii în legătură cu rațiunea fericirii sale, individul întoarce camera, pentru ca dârele efemere lăsate de rachete în aer să fie cât mai vizibile.

În a doua secvență, același individ, îmbrăcat cu alt tricou, se filmează în timp ce își exprimă disperarea în limba lui maternă, gemând, cu lacrimi curgându-i pe obraz.

Conform sursei care a postat imaginile, jalea palestinianului a fost pricinuită de bombardarea spitalului Al-Ahli din Gaza.

Teroriștii Hamas din Fâșie au dat vina pe Israel pentru bombardarea spitalului, însă o evaluare efectuată în mod independent de mai multe servicii de informații occidentale, precum și de publicațiile internaționale, a arătat că - cel mai probabil - o rachetă lansată spre Israel de gruparea Jihadul Islamic din Gaza a funcționat defectuos și a căzut peste parcarea spitalului, unde a omorât câteva zeci de persoane.

×
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close