Antena 3 CNN Război în Israel Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu: "Țara se pregătește pentru o invazie terestră! Vom cere întregul preț de la acești teroriști"

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu: "Țara se pregătește pentru o invazie terestră! Vom cere întregul preț de la acești teroriști"

Într-o declarație de miercuri seară, Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu, a spus că țara "se pregătește" pentru o invazie terestră, iar trupele au "eliminat deja mii de teroriști"

de Ştefan Petrică    |    25 Oct 2023   •   20:33

"Am reușit să eliminăm mii de teroriști, în paralel ne pregătim pentru intrare terestră.

Nu vom detalia cât și ce. Sunt mulți factori necunoscuți publicului și așa vor rămâne pentru a avea grijă de viețile celor care operează situația.

Împreună cu Cabinetul de Securitate și Șeful Forțelor Armate, acționăm pentru a asigura reușita operațiunii.

Vă promit că vom cere întregul preț de la acești teroriști pentru ceea ce au făcut.

Citește și: "Vom declanșa ofensiva, însă detaliile sunt secrete!" | Premierul Benjamin Netanyahu s-a adresat poporului israelian, după ce SUA au cerut amânarea invaziei în Gaza

Chiar în această furtună a luptei, nu uităm durerea pierderii persoanelor ucise. Amintim de lupte cu mare curaj a primilor soldați care au sărit în ajutor.

Spiritul poporului sângerează! Este doliu național!

Vom susține comunitățile care au fost lovite. Încurajăm cetățenii să se înarmeze.

Mulți dintre cetățenii întregului glob înțeleg ce spunem noi începând din 2014. Războiul nostru cu Hamas este un test pentru întreaga omenire. 

Noi suntem fii luminii, ei sunt fii întunericului. 7 octombrie a fost o zi neagră în istoria noastră.

La un moment dat vom da cu toții răspunsuri pentru ceea ce s-a întâmplat. Eu, ca prim-ministru răspund de viitorul statului.

Vom aduce o victorie completă împotriva dușmanilor. Avem un singur scop, să avansăm spre victorie!

Avem încredere în continuitatea noastră. Împreună vom lupta, împreună vom învinge!", a declarat Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu.

×
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close