Antena 3 CNN Război în Israel Primele imagini cu cele două ostatice, mamă și fiică, eliberate de teroriștii din Gaza din ”motive umanitare”

Primele imagini cu cele două ostatice, mamă și fiică, eliberate de teroriștii din Gaza din ”motive umanitare”

Teroriștii au publicat imagini cu eliberarea celor două ostatice, Natali Natali Raanan, o tânără de 18 ani, și mama ei, Judith Tai Raanan, au ajuns în custodia armatei israeliene, după două săptămâni în care au fost prizonierele jihadiștilor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Oct 2023   •   10:34

Reprezentanții teroriștilor au anunțat că au luat această decizie din ”motive umanitare”, ca efort la eforturile depuse de Qatar.

Cele două femei au fost duse la o bază militară din centrul Israelului. Primele imagini cu acestea au fost publicate, noaptea trecută.

Citește și: Proteste pro-palestiniene, azi, în București. Alertă maximă!

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Hamas mai susține că a luat această decizie pentru a demonstra lumii întregi că afirmațiile făcute despre ei de președintele Joe Biden ar fi lipsite de temei.

Cele două au fost răpite pe 7 octombrie din kibbutzul Nahal Oz. Președintele Joe Biden s-a declarat încântat de veste și a mulțumit guvernului din Qatar, cel care a mediat eliberarea celor două femei.

×
Subiecte în articol: Război în Israel ostatici
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close