Antena 3 CNN Război în Israel Radu Tudor, despre atentatele din Franța și Belgia: ”Două eșecuri grave în Europa. Alerta de amenințare teroristă trebuie ridicată”

Radu Tudor, despre atentatele din Franța și Belgia: ”Două eșecuri grave în Europa. Alerta de amenințare teroristă trebuie ridicată”

Analistul militar Radu Tudor spune că cele două atentate din Franța și Belgia sunt ”două eșecuri grave”, iar ”alerta de amenințare teroristă trebuie ridicată”.

Radu Tudor, despre atentatele din Franța și Belgia: ”Două eșecuri grave în Europa. Alerta de amenințare teroristă trebuie ridicată”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    17 Oct 2023   •   12:29

În ultima săptămână, două atacuri teroriste au lovit state europene importante: Franța și Belgia.

În Franța, un profesor a fost ucis de un extremist islamist care se afla în atenția serviciului intern de informații al Franței – DGSI. Era fișat S. Dar în libertate și nesupravegheat.

Este vorba despre Mohammed Moguşkov, un tânăr islamist de 20 de ani, refugiat rus din Inguşeţia.

În Belgia, un extremist ISIS din Tunisia a ucis doi suporteri suedezi veniți să asiste la meciul de fotbal Belgia-Suedia.

Atentatorul, Abdeselam L, 45 ani, din cartierul Schaerbeek. Se află ilegal pe teritoriul Belgiei și este anchetat în Tunisia pentru terorism.

Citește continuarea articolului pe site-ul radu-tudor.ro.

×
Subiecte în articol: radu tudor Franta Belgia
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close