Antena 3 CNN Război în Israel Raed Arafat transmite un mesaj despre conflictul din Israel, "ca om, în primul rând, dar și ca palestinian de origine"

Raed Arafat transmite un mesaj despre conflictul din Israel, "ca om, în primul rând, dar și ca palestinian de origine"

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) a transmis un mesaj legat de conflictul militar care afectează civilii din Israel și Fâșia Gaza.

Raed Arafat transmite un mesaj despre conflictul din Israel, "ca om, în primul rând, dar și ca palestinian de origine"
Sursa foto: Facebook/ Raed Arafat
de Mia Lungu    |    11 Oct 2023   •   10:36

"Am tot citit și auzit comentarii cu varii puncte de vedere despre atrocitățile care au avut loc în Israel. Ce s-a întâmplat în Israel nu poate avea nicio logică sau justificare.", a transmis Raed Arafat.

"Ca om în primul rând, dar și ca palestinian de origine, și medic care și-a dedicat viața salvării de vieți, nu pot spune decât că ce s-a întâmplat este profund greșit, este inuman și criminal.

Violența de orice fel naște violență, iar cei care cred că prin uciderea civililor, femeilor, bătrânilor și copiilor, vor găși soluții pentru cauza lor, greșesc și demonstrează o abordare primitivă, pe care nu o poate acceptă nicio religie și nicio persoană rațională!

Condoleanțele mele se îndreaptă către cei care și-au pierdut copii, părinții, frații, surorile și prietenii în aceste zile.

Toate cele întâmplate vor rămâne ca o pată neagră, de neuitat, în istoria omenirii!", a mai spus șeful DSU.

×
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close