Antena 3 CNN Război în Israel Impactul războiului din Israel asupra preţului barilului de petrol. Adrian Măniuțiu: "Ne putem îndrepta spre 100 de dolari pe baril"

Impactul războiului din Israel asupra preţului barilului de petrol. Adrian Măniuțiu: "Ne putem îndrepta spre 100 de dolari pe baril"

Războiul din Israel creşte preţul carburanţilor. Iată impactul războiului asupra preţului barilului de petrol!

Impactul războiului din Israel asupra preţului barilului de petrol. Adrian Măniuțiu: "Ne putem îndrepta spre 100 de dolari pe baril"
Sursa foto: Getty Images I imaginima
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Oct 2023   •   12:55

Cunoscutul analist economic Adrian Măniuțiu a explicat sâmbătă, la Antena 3 CNN, că "orice formă de incertitudine, orice formă de risc creează presiuni pe preț".

Potrivit lui, primele prețuri care vor fi afectate sunt cele care țin de cotațiile unor mărfuri extrem de importante la nivel global, cum e și petrolul.

Războiul din Israel va creşte preţul carburanţilor!

Statele arabe deja se pregătesc de un boicot şi vor să oprească livrările de țiței în cazul în care va continua această operațiune a armatei israeliene în Fâșia Gaza, ceea ce ar putea să ducă prețul barilului la un record istoric, a completat Ilan Laufer la Antena 3 CNN.

Prețul barilului de petrol a evoluat pe un trend crescător în ultima lună.

"Toate indiciile ne arată că ne putem îndrepta spre 100 de dolari pe baril, înainte de finalul lunii noiembrie", a mai spus Adrian Măniuțiu.


 

×
Subiecte în articol: razboi Israel baril petrol carburanti pret
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close