Antena 3 CNN Război în Israel Teroriştii Hamas execută civili răniţi care încearcă să scape cu fuga de la festivalul Nova | Imagini atroce, difuzate în premieră, reamintesc cine este și ce vrea, de fapt, gruparea islamistă din Gaza

Teroriştii Hamas execută civili răniţi care încearcă să scape cu fuga de la festivalul Nova | Imagini atroce, difuzate în premieră, reamintesc cine este și ce vrea, de fapt, gruparea islamistă din Gaza

Imagini cu puternic impact emoțional, difuzate de Antena 3 CNN, readuc în memoria publică teroarea dezlănțuită de Hamas în urmă cu o lună, în atacul de mare amploare din sudul Israelului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Noi 2023   •   19:39

Imaginile au fost recuperate de pe camera GoPro a unui terorist Hamas și surprind o parte dintre atrocitățile comise de membrii grupării islamiste asupra civililor care participau la festivalul de muzică Nova.

În secvența recuperată, teroristul agită o armă de asalt AK-47 în timp ce îi îndeamnă pe alți participanți la masacru.

Ținta lui pare să fie un civil care încearcă să ajungă la o mașină de teren albă ieșită în decor, la marginea drumului.

Teroristul se apropie și trage asupra fugarului. Imaginea este blurată, dar se vede clar cum combatantul Hamas execută foc cu foc în timp ce se apropie de mașină.

El trage atât prin luneta vehiculului cât și din lateral, pentru a fi sigur că și-a lichidat ținta. 

"Acești oameni încercau să fugă de la festivalul Nova, unde majoritatea participanților erau tineri, unii nici măcar nu erau majori", a subliniat realizatorul Răzvan Dumitrescu.

În urmă cu două săptămâni, autoritățile israeliene au prezentat presei internaționale un film alcătuit din secvențele recuperate de pe camerele video cu care teroriștii au filmat masacrul din 7 octombrie, însă jurnaliștilor nu li s-a permis să înregistreze imaginile.

×
Subiecte în articol: Hamas Nova Israel masacru
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close