Antena 3 CNN Rezultate BAC 2016 REZULTATE BACALAUREAT 2016. Notele la BACALAUREAT 2016 în toate județele

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Notele la BACALAUREAT 2016 în toate județele

REZULTATE BACALAUREAT 2016. Notele la BACALAUREAT 2016 în toate județele
12 Iul 2016   •   11:25

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Prima sesiune a examenului de BACALAUREAT 2016 s-a încheiat vineri cu proba la alegere a profilului şi specializării, candidaţii putând opta pentru una dintre disciplinele - Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie şi Psihologie.  AFLĂ AICI REZULTATE BACALAUREAT 2016. Elevii află astăzi, înainte de ora 16, notele la BAC 2016, urmând ca apoi să depună eventualele contestații.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Pentru susţinerea probelor scrise, în cele 473 de centre de examen organizate în acest sens, s-au înscris peste 137.300 de candidaţi din toate promoţiile.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16,00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, între orele 16,00 - 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 16 iulie.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 MENCŞ precizează că nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/ comunicare.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 De asemenea, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Notele în județe

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ALBA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ARAD

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ARGEȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BACĂU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BIHOR

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BISTRIȚA NĂSĂUD

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BOTOȘANI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BRĂILA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BRAȘOV

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BUCUREȘTI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 BUZĂU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CĂLĂRAȘI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CARAȘ SEVERIN

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 CONSTANȚA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 COVASNA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 DÂMBOVIȚA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 DOLJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 GALAȚI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 GIURGIU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 GORJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 HARGHITA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 HUNEDOARA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IALOMIȚA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 ILFOV

REZULTATE BACALAUREAT 2016 MARAMUREȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 MEHEDINȚI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 MUREȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 NEAMȚ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 OLT

REZULTATE BACALAUREAT 2016 PRAHOVA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SĂLAJ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SATU MARE

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SIBIU

REZULTATE BACALAUREAT 2016 SUCEAVA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 TELEORMAN

REZULTATE BACALAUREAT 2016 TIMIȘ

REZULTATE BACALAUREAT 2016 TULCEA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 VÂLCEA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 VASLUI

REZULTATE BACALAUREAT 2016 VRANCEA

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Cum a fost în Vrancea

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Elevii au ieşit fericiţi din examen u majoritatea susţine că subiectele au fost uşoare atat la matematică, dar şi la istorie u niciun candidat nu a fost eliminat din examen, însă unii s-au speriat sau probabil n-au învăţat îndeajuns şi nu s-au prezentat la examenul de ieri, scrie Ziarul de Vrancea.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Miercuri s-a desfăşurat proba scrisă la disciplinele matematică şi istorie (proba E)c) în cadrul Examenului de bacalaureat naţional 2016, sesiunea iunie-iulie. O parte dintre candidaţi au susţinut proba obligatorie la disciplina matematică elaborată pe niveluri de dificultate: teoretic, pedagogic, ştiinţe ale naturii şi tehnologic,iar o altă parte a candidaţilor la istorie. Candidaţii au avut dreptul să iasă din examen după minimum o oră şi jumătate. La unele centre de examen, caţiva candidaţi terminaseră deja examenul după timpul minim. La centrul de examen CNU,candidaţii de la Liceul de Arte au ieşit mai repede decat cei de la Unirea, iar din centrul de examen de la Colegiul Cuza, cei care au susţinut proba la matematică au rezolvat subiectele mai repede, în timp ce mulţi dintre candidaţii care au ales istoria s-au lăsat aşteptaţi de părinţi şi profesori pană la final. Tuturor li s-au părut accesibile subiectele şi s-au îmbrăţişat de fericire că a trecut ce a fost mai greu.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Testele de la clasă au fost mai grele decat cele de la examen

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Subiectele au fost elaborate pe niveluri de dificultate. Cei de la matematică -informatică au fost cei mai relaxaţi, pentru că s-au pregătit intensiv la acest obiect. Au fost totuşi interesaţi de perfecţiune, de detalii, de consultarea cu profesorii de la clasă care i-au aşteptat cu drag pentru consultaţii şi preevaluare. „Am ieşit primul din examen. Chiar după o oră şi jumătate. Mi s-a părut foarte uşor şi am rezolvat foarte repede. Nu aveam de ce să stau mai mult. La clasă am dat testări mult mai grele. La clasa de matematică -informatică am avut 6 ore de matematică pe săptămană.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Notă maximă

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Sper să iau nota maximă”, spune fericit George Panciu de la CNC, care este pasionat şi de fizică. Şi profesorii lor se declară mulţumiţi după primele consultaţii cu elevii, însă consideră că pentru acest nivel nu au existat acele subiecte care să departajeze pe cei extraordinar de buni. „Subiectele au fost foarte uşoare, mai ales pentru elevii foarte buni. Unii dintre ei s-au simţit chiar dezamăgiţi că au fost sub aşteptări ca dificultate. La acest tip de test nu a existat un subiect sau măcar cateva puncte care să departajeze elevii foarte buni de cei excepţionali. Dezavantajul se poate vedea la admiterea în învăţămantul superior unde se va cere media de la bacalaurat. Foarte mulţi se vor încadra în categoria cu rezultate între 9 şi 10 ”, declară Tiberiu Oprea, profesor de matematică la Colegiul Naţional Cuza, unul dintre profesorii asaltaţi de liceeni la ieşirea din examen.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Cei de la profil tehnologic se mulţumesc şi cu note de trecere

REZULTATE BACALAUREAT 2016 La profilul tehnologic sunt candidaţi care se mulţumesc cu note de trecere, dar şi candidaţi care speră la note mari pentru a merge mai departe la facultate, în special la facultăţi de profil unde matematica este foarte importantă. Cei care nu vor note mari nu s-au pregătit suplimentar şi speră doar să ia examenul. Totuşi, şi lor li s-au părut subiectele destul de uşoare şi chiar regretă că s-au speriat mai tare decat a fost cazul. „Îmi pare rău că mai mult am muncit să caştig bani şi nu am învăţat prea mult. Am venit cam nepregătit la examen. Dacă ştiam că vor fi subiectele atat de accesibile, mă pregăteam mai serios. În caz de eşec, sper să reuşesc în sesiunea de toamnă”, mărturiseşte L.C., de la un colegiu tehnic.Alţi colegi de ai săi au ieşit mai mulţumiţi.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Au constatat şi ei cu entuziasm că subiectele puteau fi rezolvate fără să fie nevoie de pregătire suplimentară. „M-am pregătit aproape două luni şi am rezolvat aproape tot. Mi s-a părut destul de uşor”, spune Adrian, în timp ce Robert declară că „fără pregătire suplimentară şi doar cu atenţia de la clasă se puteau rezolva subiectele pentru un minim 6”. Profesorii care au pregătit elevii de la tehnologic au constat o mică diferenţă faţă de subiectele elaborate în sesiunile din ultimii doi ani. „Subiectele au fost de nivel mediu, cu respectarea structurii, dar cu diferenţa că au existat cel puţin două puncte care vor departaja elevii de notă maximă de ceilalţi. Cel mai probabil la subiectul II, punctul 2c precum şi punctul 1c de la subiectul al treilea”, constată profesor Dana Marchitan de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Istoria n-a starnit revoluţie, subiectele au fost facile

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Nici proba de istorie nu a fost considerată dificilă de către candidaţi. Cei de la ştiinţe sociale care s-au pregătit intensiv la istorie, le consideră prea uşoare sau de nivel mediu. „Cerinţele au fost facile, au fost clar formulate, s-a păstrat structura subiectelor din ultimii ani, structură cu care elevii au fost obişnuiţi de către profesorii de la clasă. Pentru primele două subiecte se poate obţine un rezultat onorabil de 7 cu o pregătire fără eforturi suplimentare. La subiectul al treilea, elevilor li s-a cerut să-şi exprime părerea şi viziunea asupra dezvoltării Romaniei la sfarşitul secolului XX. Un subiect generos, de contemporaneitate, puteau fi făcute analize comparative privind evoluţia constituţională în regimul comunist şi după cea din anul 1991”, specifică inspectorul de specialitate, Cătălin Mocanu.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Elevii care au ieşit relativ repede din examen au avut cam aceeaşi părere.„Subiectele au fost uşoare, pe măsura aşteptărilor”, spune Dragomir Fernando de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” Panciu. Alţii s-au speriat la început, apoi s-au dumirit repede. „La început mi s-a părut greu, dar după ce am citit cu atenţie cred că am răspuns bine. Sper să iau un minim 7. Nu-mi trebuie nota de la Bac pentru că mă înscriu la limbi străine”, declară Alexandru Olaru, de la Liceul „Slavici”. Alţi candidaţi au învăţat istoria atat pentru bacalaureat, dar şi pentru admiterea la facultate, găsindu-şi vocaţia de timpuriu. „Subiectele mi s-au părut de nivel mediu. Au fost din materia pe care am parcurs-o şi am învăţat-o la şcoală. Sper să iau peste 9 pentru că m-am pregătit şi pentru facultate la aceeaşi materie”, mărturiseşte Cătălina Antonache, de la CNC.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Liceenii de la Arte cer Bac la Istoria Artei

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Pentru cei de la Liceul de Arte proba scrisă la istorie a fost mai mult un chin. Ei consideră că sunt pasionaţi de artă şi istoria nu le-ar folosi. Mai degrabă ar dori să se introducă disciplina „Istoria Artei”.„A fost bine, dar am greşit. Nu m-am pregătit suficient. Nu-mi prea place istoria. Nu prea înţeleg la ce mă ajută. Ar trebui să dăm examen la Istoria Artei. Ni se potriveşte mai mult”, spune NicoletaCrăciun. Colegul său, pasionat de sculptură şi grafică, este de părere că proba obligatorie a profilului ar trebui regandită şi personalizată mai mult pentru liceele vocaţionale.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 „Problema cea mai mare este că Bacalaureatul ăsta îşi pune amprenta pe viaţa noastră. Dacă nu luăm examenul ni se pune eticheta peste tot. Eu o să intru în armată, dar sunt pasionat şi de sculptură şi pe viitor vreau să mă perfecţionez în grafică. Noi suntem artişti. Examenele astea sunt prea rigide. Se pune accent prea mult pe literatură şi alte informaţii abstracte. Ar trebui să avem cursuri de dezbatere prin care să ne dezvoltăm limbajul, iar creativitatea prin ateliere de teatru sau alte alte arte. Proba obligatorie să fie la istoria artei, de ce nu!!!”, este de părere Alex Condruz, de la Liceul de Arte „Gh. Tattarascu” din Focşani.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Nicio tentativă de fraudă la această probă

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Din raportul oficial emis de IŞJ reiese că „în Vrancea s-au înscris 1.971 de candidaţi pentru susţinerea probei E)c). Dintre aceştia, 1.907 au fost prezenţi (1.238 au susţinut proba scrisă la matematică şi 669 la istorie), iar 64 au fost declaraţi absenţi. Niciun candidat nu a fost eliminat din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă”.Lucrările candidaţilor prezenţi la examen vor fi corectate în centre zonale de evaluare din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele.

REZULTATE BACALAUREAT 2016 Vineri, 8 iulie, candidaţii din judeţ vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării (proba E)d), având posibilitatea să opteze pentru Biologie, Chimie, Fizică, Economie, Filosofie, Geografie, Informatică, Logică şi argumentare, Sociologie sau Psihologie. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 12 iulie (până la ora 16.00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie

 

×
Subiecte în articol: rezultate bacalaureat 2016 rezultate bacalaureat REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO REZULTATE BAC 2016 REZULTATE BAC 2016 EDU.RO BACALAUREAT 2016 REZULTATE REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO rezultate bacalaureat 2016 REZULTATE BACALAUREAT 2016 EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2016 ALBA BACALAUREAT 2016 REZULTATE REZULTATE BAC 2016 REZULTATE BAC 2016 EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2016 TIMIȘ REZULTATE BACALAUREAT 2016 ARAD REZULTATE BACALAUREAT 2016 BACĂU REZULTATE BACALAUREAT 2016 BIHOR REZULTATE BACALAUREAT 2016 BISTRIȚA REZULTATE BACALAUREAT 2016 BRĂILA REZULTATE BAC 2016 BRĂILA REZULTATE BACALAUREAT 2016 BRAȘOV REZULTATE BACALAUREAT 2016 BUZĂU REZULTATE BAC 2016 BUZĂU REZULTATE BACALAUREAT 2016 CĂLĂRAȘI REZULTATE BACALAUREAT 2016 CARAȘ SEVERIN REZULTATE BACALAUREAT CARAȘ SEVERIN REZULTATE BAC 2016 CARAȘ SEVERIN REZULTATE BACALAUREAT 2016 CONSTANȚA REZULTATE BAC 2016 CONSTANȚA BACALAUREAT 2016 REZULTATE CONSTANȚA REZULTATE BAC 2016 COVASNA REZULTATE BACALAUREAT 2016 COVASNA REZULTATE BACALAUREAT 2016 DÂMBOVIȚA REZULTATE BAC 2016 DÂMBOVIȚA REZULTATE BACALAUREAT 2016 DOLJ REZULTATE BAC 2016 DOLJ REZULTATE BACALAUREAT 2016 MARAMUREȘ REZULTATE BAC 2016 MARAMUREȘ REZULTATE BACALAUREAT 2016 HUNEDOARA REZULTATE BAC 2016 HUNEDOARA REZULTATE BACALAUREAT 2016 SATU MARE REZULTATE BAC 2016 SATU MARE REZULTATE BACALAUREAT 2016 MARAMUREȘ REZULTATE BAC 2016 MARAMUREȘ REZULTATE BACALAUREAT 2016 VASLUI REZULTATE BAC 2016 VASLUI REZULTATE BACALAUREAT 2016 SĂLAJ REZULTATE BAC 2016 SĂLAJ REZULTATE BAC 2016 CLUJ REZULTATE BACALAUREAT 2016 CLUJ REZULTATE BACALAUREAT 2016 GALAȚI REZULTATE BAC 2016 GALAȚI REZULTATE BACALAUREAT 2016 GIURGIU REZULTATE BAC 2016 GIURGIU REZULTATE BAC 2016 VÂLCEA REZULTATE BACALAUREAT 2016 VÂLCEA REZULTATE BACALAUREAT 2016 HARGHITA REZULTATE BAC 2016 HARGHITA bacalaureat 2016 BACALAUREAT 2016 EDU.RO REZULTATE BACALAUREAT 2016 IALOMIȚA REZULTATE BAC 2016 IALOMIȚA REZULTATE BACALAUREAT 2016 VRANCEA REZULTATE BAC 2016 VRANCEA REZULTATE BAC 2016 TULCEA REZULTATE BACALAUREAT 2016 TULCEA REZULTATE BACALAUREAT 2016 TELEORMAN REZULTATE BAC 2016 TELEORMAN REZULTATE BACALAUREAT 2016 NEAMȚ REZULTATE BAC 2016 NEAMȚ REZULTATE BACALAUREAT 2016 OLT REZULTATE BAC 2016 OLT REZULTATE BACALAUREAT 2016 ILFOV REZULTATE BAC 2016 ILFOV REZULTATE BACALAUREAT 2016 SIBIU REZULTATE BAC 2016 SIBIU REZULTATE BACALAUREAT 2016 SUCEAVA REZULTATE BAC 2016 SUCEAVA REZULTATE BACALAUREAT 2016 IAȘI REZULTATE BAC 2016 IAȘI REZULTATE BACALAUREAT 2016 MUREȘ REZULTATE BAC 2016 MUREȘ REZULTATE BACALAUREAT 2016 PRAHOVA REZULTATE BAC 2016 PRAHOVA REZULTATE BACALAUREAT 2016 BUCUREȘTI REZULTATE BAC 2016 BUCUREȘTI
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close