Antena 3 CNN RO 3.0 Jurnalistul Adrian Ursu, despre platforma RO 3.0: ”Bun venit în viitor! Viitorul e chiar aici, nu e departe”

Jurnalistul Adrian Ursu, despre platforma RO 3.0: ”Bun venit în viitor! Viitorul e chiar aici, nu e departe”

Cea mai spectaculoasă și mai consistentă platformă care va reuni soluțiile pentru România următorilor ani a fost lansată, luni, chiar de Antena 3 CNN. ”RO 3.0 – Viitorul e aici” e locul unde se vor aduna ideile și soluțiile antreprenorilor, managerilor de top și ale mediului academic pentru România 2030.

de Ioana Ciobanu    |    27 Noi 2023   •   08:45

Șase ani. Atât de puțin mai este până în 2030. Iar Antena 3 CNN va aduce toți actorii importanți, de la autorități până la companii, tocmai pentru a contura această imagine a României viitorului.

Luni, Antena 3 CNN a lansat platforma RO 3.0.

”Bun venit în viitor! Aceasta e formula cu care îi vom întâmpina de aici încolo pe toți cei care se vor alătura acestui proiect Antena 3 CNN. Încercăm să le demonstrăm că viitorul e chiar aici, nu e departe. Nu e ceva la care doar ne gândim la un moment dat”, a explicat jurnalistul Adrian Ursu.

Acesta mai spune că platforma RO 3.0 ”își propune să adune toate soluțiile și toate ideile, ale celor care gândesc cu adevărat pe termen mai lung, dincolo de guvernări efemere, dincolo de schimbări politice”.

Premierul Marcel Ciolacu a participat la lansarea acestei inițiative, în cadrul căreia se vor formula pur și simplu soluții.

Vor veni cu soluții, noi le adunăm pe toate, le punem într-o capsulă a timpului la propriu. Le punem într-o capsulă a timpului, o trimitem în spațiu, ea va circula până când o vom recupera peste șase ani, să vedem ce s-a întâmplat cu ideile, soluțiile acelea. Dar n-o s-o lăsăm doar așa, să plutească la propriu în spațiu, ci periodic vom face verificarea a ceea ce s-a întâmplat din etapele pe care le propuneau unii dintre cei care vin astăzi aici cu soluții”, a mai explicat Adrian Ursu.

×
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close