Antena 3 CNN RO 3.0 Antena 3 CNN lansează RO 3.0: Planuri și perspective pentru România | Dezbaterile care vor defini România următorilor şapte ani

Antena 3 CNN lansează RO 3.0: Planuri și perspective pentru România | Dezbaterile care vor defini România următorilor şapte ani

Cei mai importanți oameni de afaceri, manageri de top, reprezentanți ai mediului academic și ai guvernului, au dat startul celei mai importante dezbateri despre viitorul României, în cadrul platformei RO 3.0 inițiată de Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   10:44

Postul de televiziune Antena 3 CNN, parte a Intact Media, a organizat Conferinţa Naţională de lansare a proiectului RO 3.0 Viziunea Viitorului.

Împreună vom da START Proiectului RO 3.0, un proiect care coincide cu prima sesiune a seriei de dezbateri care vor defini România următorilor 7 ani.

"Statul este cel care trebuie să ne împingă, să ne oblige pe toți să apelăm la soluții tehnologice avansate astfel încât, în cel mai scurt timp, proiectele să se rezolve la parametrii cei mai înalți. Suntem obligați să apelăm la digitalizare, robotizare și tehnologizare", a spus Cristian Erbasu, CEO Constructii Erbasu.

"Având în vedere tehnologia, medicina a evoluat foarte mult. În sensul în care medicul apelează la cu totul alte echipamente în ziua de astăzi.

Este vorba de a aduce lumea către noi.

Se comunică foarte mult cu medicii de peste mări și țări. Este o colaborare extraordinară cu firmele de comunicații", a spus Florin Andronescu, cofondator Sanador.

×
Subiecte în articol: RO 3.0 Viziunea Viitorului
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close