Antena 3 CNN RO 3.0 RO 3.0 - Viitorul e aici!: Rolul inteligenței artificiale în România. Schimbări de planuri

RO 3.0 - Viitorul e aici!: Rolul inteligenței artificiale în România. Schimbări de planuri

Tehnologia ne va schimba complet viața în perioada următoare. Cum va arăta viitorul și cât de pregătiți suntem? Care sunt marile beneficii și de ce trebuie să ne ferim aflăm în cel mai spectaculos mod din sesiunea de workshopuri deschisă astăzi de Antena 3 CNN pe platforma RO 3.0 - Viitorul e aici!

RO 3.0 - Viitorul e aici!: Rolul inteligenței artificiale în România. Schimbări de planuri
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Noi 2023   •   10:08

Cea mai spectaculoasă și consistentă platformă care va reuni soluțiile pentru România următorilor ani a fost lansată chiar astăzi de Antena 3 CNN.

Cum va arăta viitorul și cât de pregătiți suntem? Care sunt marile beneficii și de ce trebuie să ne ferim sunt doar câteva întrebări cărora li s-a găsit răspunsul în cel mai spectaculos mod din sesiunea de workshopuri deschisă astăzi de Antena 3 CNN pe platforma RO 3.0 - Viitorul e aici!

Medicii invitați au susținut că probabil prin intermediul inteligenței artificiale o să se ajungă ca operațiile să fie realizate de roboți, sub supravegherea medicilor. Toto ei precizează că digitalizarea înseamnă culegere de date, iar având date, le putem compara și putem emite judecăți cel puțin despre prezent.

Citește și: Conferinţa Naţională de lansare a proiectului RO 3.0 - Viziunea Viitorului

RO 3.0 - Viitorul e aici!, este locul unde se vor aduna ideile și soluțiile antreprenorilor, managerilor de top și ale mediului academic pentru România 2030. Cum va arăta viața noastră, ce tehnologii vom folosi sau ce energie și mai ales care este planul de țară s-a discutat în cadrul dezbaterilor de astăzi.

×
Subiecte în articol: RO 3.0 Viziunea Viitorului
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close