Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Adrian Năstase: Am vorbit cu el după pronunţarea sentinţei şi nu trăda vreo intenţie de sinucidere

Avocatul lui Adrian Năstase: Am vorbit cu el după pronunţarea sentinţei şi nu trăda vreo intenţie de sinucidere

Avocatul lui Adrian Năstase: Am vorbit cu el după pronunţarea sentinţei şi nu trăda vreo intenţie de sinucidere
21 Iun 2012   •   01:21

Avocatul lui Adrian Năstase, Ion Cazacu, a venit declarat miercuri noapte la Spitalul Floreasca că a vorbit cu clientul său la jumătate de oră după pronunţarea sentinţei în dosarul "Trofeul calităţii". Conform lui Ion Cazacu, Adrian Năstase era acelaşi om calm pe care îl ştia dintotdeauna și nu trăda vreo intenţie de sinucidere.

Ion Cazacu a mai spus că ceea ce se întâmplă în casa familiei Năstase este dramatic şi i se pare ireal.

Avocatul a mers la spital pentru a încerca să discute cu medicul lui Adrian Năstase şi a vedea care este starea acestuia.

Cazacu a declarat că a reuşit să îl vadă pe Adrian Năstase, este conştient, au avut o strângere de mână şi s-au înţeles din priviri. Acesta a precizat că nu se ştie încă dacă se pune problema unei intervenţii chirurgicale.

Avocatul a spus că familia nu a ajuns la spital, însă el se va deplasa la domiciliul acestuia pentru a le transmite veştile de la spital. 

Fostul premier Adrian Năstase s-a împuşcat miercuri noapte, înainte să fie arestat, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii".





×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close