Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Dan Voiculescu: „Am uzat deja de calea de atac”

Avocatul lui Dan Voiculescu: „Am uzat deja de calea de atac”

Avocatul lui Dan Voiculescu: „Am uzat deja de calea de atac”
de M.T.    |    26 Sep 2013   •   15:34

Dan Voiculescu a făcut apel la decizia de condamnare pe care a primit-o în dosarul Telepatia, a confirmat avocatul preşedintelui fondator al Partidului Conservator, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

„Hotărârea nu este definitivă şi este supusă căilor ordinare de atac, motiv pentru care deja am uzat de calea de atac a apelului şi aşteptăm motivarea acestei sentinţe”, a afirmat avocatul Gheorghiţă Mateuţ.

„Nu au existat nici un fel de probe la dosar care să justifice condamnarea. Dar este hotărârea unei instanţe şi nu o putem comenta la acest moment, aşteptăm motivele şi, în funcţie de ele, vom formula şi criticile pe care le avem”, a adăugat Mateuţ.

Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul "Telepatia". Sentinţa nu este definitivă.

În acelaşi dosar, Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la şase ani de închisoare, iar Sorin Pantiş a primit aceeaşi condamnare de şase ani, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

Dosarul a fost deschis în 2007, imediat după ce comisia parlamentară condusă de Dan Voiculescu a decis suspendarea lui Traian Băsescu, iar unul dintre principalele argumente ale procurorilor este că s-a folosit telepatia.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu apel dosarul telepatia
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close