Antena 3 CNN Actualitate Caracatiţa boicotului. Şi-a ameninţat angajaţii că îi dă afară dacă merg să voteze la referendum

Caracatiţa boicotului. Şi-a ameninţat angajaţii că îi dă afară dacă merg să voteze la referendum

Caracatiţa boicotului. Şi-a ameninţat angajaţii că îi dă afară dacă merg să voteze la referendum
de O.P.    |    29 Iul 2012   •   06:54

Administratorul unei firme din localitatea hunedoreană Brad riscă sa  primeasca pedeapsa cu închisoarea după ce şi-a ameninţat angajaţii că îi concediază dacă merg la referendum.

CLICK PENTRU HARTA CU PREZENȚA ȘI REZULTATELE DE LA REFERENDUM

Toate informaţiile despre ziua referendumului le puteţi găsi şi pe www.antena3.ro, pe contul de twitter, @antena3, şi pe pagina de facebook www.facebook.com/RomaniaLaVot.


Informații parțiale exit-poll veți putea găsi pe www.antena3.ro pe HARTA realizată pentru ZIUA JUDECĂȚII și pe CCSB.ro.

Citește și Ziua referendumului, minut cu minut la Antena 3.

Oamenii, de frică să nu ajungă pe drumuri, nu au scos nicio vorbă. Poliţia a început să facă verificări după ce  localnicii au început să se plângă pe la colţuri.

Poliţiştii din Brad au intrat în posesia unor informaţii potrivit cărora la o firmă de încălţăminte din localitate administatorul îşi ameninţă angajaţii cu desfacerea contractului de munca daca vor merge la vot astăzi.

Oamenii din Brad se tem sa vorbeasca despre acest subiect, iar angajaţii societăţii cu atât mai mult.

Împiedicare unei persoane de a participa la vot în ziua referendumului se pedepseste cu inchisoarea. Politistii recomandata oamenilor sa sune la 112 daca au de a face cu astfel de situatii.



×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close