Antena 3 CNN Actualitate Parchetul General anchetează tentativa se sinucidere a lui Adrian Năstase

Parchetul General anchetează tentativa se sinucidere a lui Adrian Năstase

Parchetul General anchetează tentativa se sinucidere a lui Adrian Năstase
Sursa foto: Foto: Mediafax
21 Iun 2012   •   00:32

Secţia de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a deschis o anchetă în legătură cu tentativa de suicid a fostului premier Adrian Năstase.

Pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a constituit o cauză, având ca obiect incidentul petrecut în seara zilei de 20.06.2012, cu ocazia executării mandatului privind executarea pedepsei privative de libertate a închisorii aplicată numitului Năstase Adrian. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost sesizat de organele de poliţie, iar din primele date comunicate a rezultat că, ar fi existat o tentativă de suicid a numitului Năstase Adrian”, se arată într-un comunicat al Parchetului General remis AGERPRES.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă condusă de procurorului şef al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru efectuarea cercetărilor.

Fostul premier Adrian Năstase s-a împușcat miercuri noapte, înainte să fie arestat, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii".





×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close