Antena 3 CNN Actualitate "Ruşine". Şeful de la Crimă Organizată Alba, Traian Berbeceanu, arestat preventiv pentru 29 de zile

"Ruşine". Şeful de la Crimă Organizată Alba, Traian Berbeceanu, arestat preventiv pentru 29 de zile

"Ruşine". Şeful de la Crimă Organizată Alba, Traian Berbeceanu, arestat preventiv pentru 29 de zile
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Oct 2013   •   22:37
Şeful BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost arestat preventiv, joi seară, pentru 29 de zile, în urma unei decizii a Curţii de Apel Alba Iulia. Berbeceanu este acuzat că a sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, informează Mediafax.

Decizia Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă. Inculpaţii au declarat recurs în sală, care va fi judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În sala de judecată s-au aflat, în momentul pronunţării deciziei, şi unii dintre colegii comisarului şef Traian Berbeceanu, iar după anunţarea verdictului, din grupul acestora s-a auzit strigându-se: "Ruşine!", "Ruşine!"

Berbeceanu nu a fost prezent în sală în momentul comunicării deciziei instanţei.

Şeful de la Crimă Organizată Alba, urmărit penal pentru că ar fi favorizat o grupare de evazionişti, acuză procurorii DIICOT şi Serviciile Secrete că i-au înscenat dosarul.

Într-o scrisoare pe care i-a lăsat-o unui om de încredere înainte de a fi ridicat, Traian Berbeceanu spune că se desfăşoară o acţiune mârşava de mari proporţii la adresa poliţiştilor de la Crimă Organizată.

Vedeţi scrisoarea lui Traian Berbeceanu



 

 

×
Subiecte în articol: Traian berbeceanu
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close