Antena 3 CNN Actualitate ŞOCANT Procurorii care au vrut să devină şefi au prezentat proiecte manageriale în care au plagiat-o pe Mona Pivniceru

ŞOCANT Procurorii care au vrut să devină şefi au prezentat proiecte manageriale în care au plagiat-o pe Mona Pivniceru

ŞOCANT Procurorii care au vrut să devină şefi au prezentat proiecte manageriale în care au plagiat-o pe Mona Pivniceru
01 Noi 2012   •   13:22

Ministerul Justiţiei a publicat pe site Procesul verbal întocmit de Comisia de evaluare care a consiliat-o pe Mona Pivniceru în procedura de selecţie a candidaţilor pentru funcţiile de procuror general al Românei şi procuror şef al DNA.

Unele dintre constatările comisiei sunt absolut şocante. Este vorba, în primul rând, de faptul că unii dintre procurorii care au dorit să ajungă şefi în procuratură au prezentate proiecte manageriale care stau sub semnul acuzaţiei de plagiat. Şi mai şocant este faptul că aceştia au ales să îl plagieze chiar pe ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru.

Concret, procurorul Gheorghe Cornescu, candidat pentru funcţia de procuror general, a copiat prin metoda bloc de text din mai multe lucrări. Primul capitol al proiectului său este copiat în integralitate din “Elemente de management judiciar”, lucrarare coordonată chiar de către Mona Pivniceru.

Citeşte articolul complet şi procesul-verbal al Comisiei pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: ministrul Justitiei
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close