Antena 3 CNN Actualitate Toate şcolile din Bucureşti vor fi închise luni şi marţi, din cauza vremii

Toate şcolile din Bucureşti vor fi închise luni şi marţi, din cauza vremii

Toate şcolile din Bucureşti vor fi închise luni şi marţi, din cauza vremii
Sursa foto: Foto: exclusivnews.ro
de M.Z.    |    06 Feb 2012   •   11:55

Toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală îşi vor suspenda cursurile luni şi marţi, pentru degajarea căilor de acces acoperite cu zăpadă, a decis, luni, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

"În urma informaţiilor primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti şi a condiţiilor dificile de acces către unităţile de învăţământ, conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 şi 7 februarie 2012 în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis, luni, Mediafax.

Inspectorul general şcolar al Capitalei, Cristian Alexandrescu, a declarat că nu sunt probleme speciale în şcoli, dar trebuie curăţate căile de acces spre unităţile de învăţământ.

Ministerul Educaţiei a anunţat că luni sunt suspendate cursurile în 2.667 de unităţi de învăţământ, în judeţele Vrancea, Olt şi Ialomiţa sunt închise toate şcolile, iar în Iaşi, Botoşani şi Galaţi sunt închise toate şcolile din mediul rural.

Capitala şi 19 judeţe din sudul şi sud-estul ţării sunt până miercuri dimineaţă sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol.



×
Subiecte în articol: cursuri suspendate şcoli luni marti zapada
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close